Youla88
Youla88
Новачок
Відгуки Youla88
Коментарі Youla88
Отримано лайків
5 Like
Youla88

Желфікс Dr. Oetker

Ну що, настав час залишити відгук, а краще сказати, поділитися враженнями, про такий класний продукт, як желфікс.
І так, по порядку. Варення та джеми я консервую рідко. Я надаю перевагу замороженим ягодам, а при потребі я варю свіже варення (джем, конфітюр)із заморожених ягід.
Але цей сезон став особливим. Я серед щасливчиків, яких Dr. Oetker обрав для тестування своєї продукції.
Для себе я виділила такі плюси:
По-перше, це зручно. На упаковці є детальна інструкція. Вона настільки доступна, що навіть якщо ви ніколи не готували варення, то воно у вас все одно вийде на всі 100%
По-друге, желфікс має три різновиди. Для чого? Для того, щоб ми могли використовувати меншу кількість цукру, при цьому консистенція джему або варення буде все одно класною, насиченою, не рідкою.
По-третє, завдяки желфікс мені не доводиться окремо консервувати сироп, який утворюється при варці. Вся маса джему( варення) гарна, насичена, не рідка, все тримається купки ( але і НЕ як мармелад).
Чи буду я і надалі користуватися желфіксом? Так, однозначно буду!
У відгука 0 коментарів
Youla88

Получила посылку! Ура!

Экспертом я стала впервые! И это очень приятно, и не менее ответсвтенно.
Получила посылку. Столько там всего интересного! Теперь буду баловать свою семью вкусным десертами и ароматными вареньями и повидлом. Начну с взбитого десерта с ягодами. Не терпится испытать желе для тортика.
А ещё очень понравился бонус - теперь варенько будет не только вкусным с отличной консистенцией, но и красивым. В наборе есть наклейки и жгутик для украшения наших баночек.
Так что приступим!!! Желаю всем вкусного и яркого лета. А Dr. Oetker и naprobu помогут нам сохранить аромат и вкус летнего настроения.
У відгука 4 коментарів