alen4uk
alen4uk
Знавець
Відгуки alen4uk
Коментарі alen4uk
Отримано лайків
7 Like
alen4uk

Мої враження від тестування продукції Avon

Пройшов тиждень, як я почала користуватися Системою 2 в 1 для шкіри навколо очей: крем і гель, і Кремом для рук з маслом какао. Думаю, що для того, щоб побачити більш видимий результат потрібен довший період, проте перші враження у мене вже склалися. Систему 2 в 1 для шкіри навколо очей: крем і гель з протинолом наносила на очищену шкіру навколо очей щодня вранці і ввечері протягом тижня і помітила, що шкіра навколо очей стала більше пружною, ніжною, підтягнутою, вирівнявся тон шкіри, сподіваюсь, що ефект буде більш помітним за 4 тижні,як заявляє виробник в інструкції) Щодо крему для рук, то я була приємно вражена його приємним ароматом і живильними властивостями. Крем наносила на руки в міру необхідності, оскільки взимку шкіра рук швидко пересихає, то крем для рук постійно знаходиться в нашому полі зору) За тиждень користування кремом стало помітно, що шкіра рук більш ніжна на дотик і так швидко не пересихає, як раніше. Однозначно рекомендую спробувати ці косметичні засоби і планую докупити лінійку Anew для отримання комплексного результату.
У відгука 2 коментарі
alen4uk

Перші враження про продукцію Avon

Завдяки програмі тестування naprobu.ua отримала можливість спробувати продукцію ТМ Avon, а саме Систему 2 в 1 для шкіри навколо очей: крем і гель з ліфтинг-ефектом та Крем для рук з маслом какао. Перші враження від продукції досить позитивні. Крем-гель для шкіри навколо очей має дуже приємну текстуру, легко наноситься, на проміжній кришечці є підказка, що гель наносити на верхню повіку, а крем - на нижню і сама форма добре продумана. Крем для рук поміститься у будь-якій жіночій сумочці завдяки своєму розміру, має приємний не нав"язливий аромат, потрібно наносити невелику кількість, швидко вбирається у шкіру рук, не залишає жирних слідів, не робить ефекту плівки, робить руки ніжними і оксамитними. Продовжую тестування...
У відгука 5 коментарів
alen4uk

Підсумки тестування вітамінок КІтВІт

Протестувавши і спробуваваши всі смаки вітамінок КітВіт, з впевненістю можу сказати, що фаворити моїх діток - смаки лісової ягоди та малини. Скористалась лайфхаком інших учасників тестування і дала дітям теплу воду до вітамінок - однозначно п"ється легше і смачніше) Тому, з впевненістю, можемо рекомендувати ці вітамінки іншим діткам, адже соломинки- це хороша альтернатива таблетованим вітамінкам. Як мінімум, варто спробувати, дітям цікаво пити через соломинки)
У відгука 0 коментарів
alen4uk

Кіт-Віт знайомство

Всім привіт) Мої діти з нетерпінням чекали, коли приїдуть ці вітамінки) Те, що КітВіт потрібно пити крізь соломинку, викликало у них неабиякий інтерес та захоплення, новий досвід завжди цікавий) Не встигла я привезти коробочку вітамінок додому, як вони захотіли спробувати все і одразу) Порахували скільки є різних смаків, поналивали стільки чашок води і одразу ж почали розпаковувати соломинки. Тепер напишу декілька слів про плюси і мінуси вітамінок ( перше враження). Для того, щоб не писати про багатий вміст вітамінів і мінералів - прикріпила фото.
Плюси:- яскрава упаковка і оригінальний дизайн,
- форма трубочки, яка викликає інтерес у малюків,
- різні смаки і кольори вітамінок.
Мінуси: - дитині важко випити склянку води за короткий період часу,
- одні смаки закислі ( яблуко, апельсин), а інші засолодкі ( малина, вишня),
- у дітей інтерес до соломинок як швидко з"явився, так швидко і зник.
Тестування продовжуємо, далі буде)))
У відгука 7 коментарів
alen4uk

Трусики і серветки Pampers

Відгук з першими враженнями вже залишала. Сьогодні підходить до завершення період тестування, тому хочу написати ще декілька слів про наші враження. По-перше, скажу , що трусики 5-ка підійшли сину ідеально по розміру, йому півтора року і вага 10,5 кг. Син, на відміну від звичайних підгузників, навчився сам одягати трусики Pampers, йому це цікаво і подобається, хоча не завжди добре вдається, хоча від звичайних підгузників втікав далі, ніж бачив))) Дуже сподобалися серветочки, достатньо вологі, раельно, коли немає доступу до води, то ними можна спокійно обійтися, це класно. З впевненістю можу рекомендувати продукцію, яку тестувала усім знайомим і друзям)
У відгука 0 коментарів