AnnGo
AnnGo
Знавець
Відгуки AnnGo
Коментарі AnnGo
Отримано лайків
8 Like
AnnGo

Відгук від моїх дівчаток)

Мої дівчатка активно проводять тестування ласощів Denta life від Purina. Поки що можу зазначити,що одна зі них є вибагливою, але саме ці смаколики куштує із задоволенням, купували інших виробників, то від деяких відмовлялася. Саме ці вона оцінила високо.
Від себе хочу зазначити, мені сподобалося, що вони також мають не нав'язливий запах, як буває часто.
Чи допомагають доглядати за чистотою зубів поки що сказати не можу,ніяких змін не помітила, продовжимо тестувати.
У відгука 0 коментарів
AnnGo

Очікуємо))

Я навіть не очікувала потрапити на тестування, але я та дві мої красуні ( міні такса та ксолоіткуінтлі ) неймовірно раді. Так я одна із них дуже перебірлива у купованих кормах, і рідко які їй подобаються,буде дуже цікаво протестувати,та перевірити чи їй сподобається. Бажаю усім гарного тестування а тих хто не потрапив удачі у наступних.
У відгука 2 коментарі
AnnGo

Хочу дізнатися думку тих хто уже користувався.

Всім привіт.Я вперше чую про дану марку, у мене жирна шкіра, і рідко які креми можуть підійти . Я люблю пробувати щось нове,підскажіть, варто купувати чи ні?
У відгука 1 коментар
AnnGo

Dr.Oetker

Всім привіт. Із даною маркою знайома із розпушувача та ароматизаторів. Всім задоволена. Хочеться спробувати новинки для себе,так як у моє місто чомусь рідко завозять якісь новинки.
У відгука 0 коментарів
AnnGo

Біокон

В даної марки є як хороші так і погані продукти. Міцелярна вода із своєю задачею не справляється зовсім ,після її використання вся косметика залишається на місці,бруд а шкірі також.
Тонік,ніякого взагалі ефекту не побачила,що користувалася,що ні.
Сонце-захисний крем :ніяких нарікань до нього не маю,із своєю задачею справляється,але на обличчя не раджу наносити, особливо якщо після того плануєте піти у воду. Печіння в очах гарантовано.
У відгука 0 коментарів