Ірина.
Ірина.
Новачок
Відгуки Ірина.
Коментарі Ірина.
Отримано лайків
0 Like
Ірина.

Смак дитинства

Колись моя мама завжди готувала желе із порічки, це був наш улюблений смаколик. Але з часом ми перестали робити такі заготовки оскільки необхідна велика кількість цукру і навіть незавжди виходила необхідна концентрація. Та пепер дякуючи вашому сайту і проєкту від Dr Oetker у мене все вийшло. Смак чудовий? думаю до зими не достоїть?
На 1 пачку Желфікс 2:1 я взяла 1кг ягід порічки і 500г цукру
Ягоди помити і перебрати, додати пів стакан води, провадити 5хв і зібрати піну. Тоді це все охолодити, процідити чез сито або марлю і додати Желфікс від Dr Oetker згідно інструкції та цукор. Проварити все збираючи піну і активно помішуючи 5хв. Зняти з вогню і залити в стерилізовані банки та закрити стерилізованими кришками.
Смак чудовий, роботи мінімум. Дякую naprobu.ua i Dr Oetker ?
У відгука 0 коментарів
Ірина.

Вражена вмістом ?

Не очікувала що все ж нарешті потраплю у список учасників. Забрали щойно посилочку з дітками і всі приємно вражені її вмістом. Малятам нетерпиться з'їсти щось смачненьке, кажуть "аж слинка тече",а особливо коли бачать такі яскраві та апетитно упаковочки від dr. Oetker. Ідей приготування дуже багато, важко обрати кілька і чудово що продукції Dr Oetker вдосталь. Найбільше зацікавив Збитий десерт?. Ніколи такого не готувала і навіть не знала про таку суміш. По опису все здається зовсім не складно, тому сподіваюсь усе обов'язково вдасться і вдасться смачно.
У відгука 0 коментарів
Ірина.

Проект якраз вчасно

Дуже цікаве і доречне тестування, часто випікаю і чула про продукцію Dr.Oetker, хочеться спробувати
У відгука 1 коментар