Marta-fedorchuk
Marta-fedorchuk
Новачок
Відгуки Marta-fedorchuk
Коментарі Marta-fedorchuk
Отримано лайків
2 Like
Marta-fedorchuk

Серветки Pampers

?Декілька тижнів тому, нашому серйозному експерту пощасливилося прийняти участь у тестуванні товарів від торгової марки Pampers??. Ми дуже вдячні такій платформі як напробу за те що даєте змогу безкоштовно протестувати та самому оцінити товари. ?
Після довгого тестування та порівняння з іншими підгузниками хочемо написати свій відгук. Також ми тестували дитячі салфетки Pampers aqua pure. Вони містять 99% чистої води та натуральну бавовну, дуже приємні до тіла, не викликають подразнень і головне не мають цих приторних запахів як у багатьох їнших виробників.
Загалом можу сказати що ми дуже задоволені трусиками і серветками Pampers???, після цього тестування ніяких інших памперсів купувати і не думаємо.
У відгука 1 коментар
Marta-fedorchuk

Pampers Pants 5

Після довгого тестування та порівняння з іншими підгузниками хочемо написати свій відгук.
За наших неповних 2 роки ми користувалися багатьма брендами підгузників та серветок. Нажаль багато з них не виправдали наших очікувань. ?
Одні з головних критерій для вибору у нас були:
?зручність
? помірна ціна
? та хороший захист
від протікань
От тепер коли ми мали можливість протестувати PAMPERS PANTS (памперси які йдуть трусиками, що дуже зручно при використанні. Тому що їх легко одівати, ти точно знаєш що дитині нічого не тисне, їй зручно в них бігати і займатися своїми примудрими справами)?
?Великим нашим здивуванням було те що всі заявлені виробником плюси їх використання дійсно були такими. Завдяки технології 360° ЗРУЧНОЇ ПОСАДКИ вони дійсно добре запобігають протіканням і всі наші ночі проходять сухо і спокійний сон всю ніч гарантовано.
У відгука 3 коментарі