Sugar
Sugar
Знавець
Відгуки Sugar
Коментарі Sugar
Отримано лайків
3 Like
Sugar

Весняне тестування Avon аромат "Today "

Аромати в Avon то просто любов з першого пшика))) я дуже багато мала ароматів від цієї фірми і з упевненістю можу сказати що вони всі просто супер! Парфуми я подарувала мамі) вона просто у захваті, цей квітковий аромат який тримається майже цілий день просто не можливо не полюбити ) вони стійкі і підійдуть як молодим дівчатам так і дорослим жінкам)
У відгука 0 коментарів
Sugar

Весняне тестування Avon помада "Суперзволоження"

Почну з помади "Суперзволоження",вона супер) мені дуже сподобалась текстура та колір) має приємний аромат гарний футляр) алк якщо губи дуже сухі то вона не підійде все одно потрібно буде чимось ще зволожувати, я дуже давно користуюсь товарами з Avon ,для мене дуже важливо що косметика не тестується на тваринах,тож я зазвичай всім подругам раджу купувати саме ту косметику що не тестується на тваринах і Avon одні з таких) тож всім раджу купуйте те що не шкодить природі!!
У відгука 0 коментарів
Sugar

Woolite?

Все !!!перепробувала всі гелі!!!! Тож можу сказати що сподобалися абсолютно всі) речі після прання чисті гарно пахнуть і м'які))) що іще треба))кератин розгладжує волокна і зменшує кількість катишків , надає речам м'якості але звичайно катишки вони не вбирають ,та це мабуть жоден з порошків чи гелів не вміє робити((( то вже магія якась))) тож сміливо можу рекомендувати ці гелі друзям чи рідним! Тільки я поки що не бачила їх на полицях магазинів,чи в інтернеті,але якщо добре пошукати то думаю можна знайти))
У відгука 3 коментарі
Sugar

Перше знайомство з woolite для темних і кольорових речей

В нашому д чоловіком гардеробі переважно речі темного и чорних кольорів) тож гель для темних речей тестувала першим. Мені дуже сподобався запах після прання,не дуже різкий,приємний. Всі гелі достатньо великого об'єму,але дуже розчарувало що на кришці немає дозатора,не зовсім зручно відміряти потрібну кількість гелю, а ще я іноді люблю додавати порошок чи гель одразу до барабану. Дуже подобається що ним можна прати як в пральній машині так і ручні пранням.Прала при температурі 30 градусів . Звичайно за 1 чи 2 прання все одно не зрозуміло наскільки воно класичне але перший результат нібито хороший. Звичайно з роками всі речі втрачають свій колір і не важливо то пошок чи гель. гель для кольорових речей мені сподобався,просто більше уваги звернула саме на гель для темних речей)Тож моє перше враження гарне,єдиний мінус то кришка без дозатора!
У відгука 5 коментарів
Sugar

Woolite

Урааа))) я в списках учасників)) Боже як я люблю всі ці кондиціонери та ополіскувачі ? це ж просто капець)з нетерпінням чекаю кали вже зможу спробувати цю продукцію))
У відгука 4 коментарів