Машка Тенкач
Машка Тенкач
Знавець
Відгуки Машка Тенкач
Коментарі Машка Тенкач
Отримано лайків
16 Like
Машка Тенкач

Dr. Oetker

Рекомендую всім! Варення готувати з цими помічниками саме задоволення, буду і надалі використовувати його на кухні, незамінний помічник. Поділюсь хорошим рецептом малинового варення:
ІНГРЕДІЄНТИ:
Малина - 1 кг
Цукор - 1,5 кг
ПРИГОТУВАННЯ:
1. Для такого "сирого" варення візьміть цілі стиглі ягоди. Малину переберіть, видалити чашолистки, мити її не потрібно.
2. Висипте малину у скляну миску і засипте цукром, потім перетріть дерев'яним товкачем до однорідності і повного розчинення цукру. Чим довше перетирати варення, тим менше воно розшарується під час зберігання.
3. Стерилізуйте банки і розкладіть готове варення. Зверху насипте ложку цукру і желфікс і закрийте кришкою.
4. Зберігати таке варення потрібно обов'язково в холодильнику.
У відгука 0 коментарів
Машка Тенкач

Желфікс Dr. Oetker

Отримата посилочку! Дуже рада, що є така можливість щось продегустувати, оцінити. Вже спробували желе для торта, готувала перший раз і на диво вийшов надзвичайно смачний. А збитий десерт просто знахідка для тих хто любить щось легке, просто додати трішки фруктів або печиво і все готовий десерт. Тепер почався сезон консервування тому вже декілька видів варення з вишень і персиків законсервувала, впевнена, що вся сім‘я оцінить! Dr. Oetker - це справжній помічник для домогосподинь, які люблять готувати!!!
У відгука 1 коментар
Машка Тенкач

Вітаміни ПреМама Дуо

Рекомендую! Закінчила приймати вітаміни, але вже купила нову упаковку!
До прийому вітамінів, були погані аналізи, зарас аналізи чудові, моя лікарка мені порадила приймати і надалі до кінця вагітності. Приймаються досить легко!
У відгука 2 коментарі
Машка Тенкач

Чекають на смаколики!

Не дуже люблять одне одного, але дуже люблять purina;)
У відгука 2 коментарі
Машка Тенкач

ПреМама Дуо- вітамінний комплекс для вагітних та мам, які годують грудьми

Так як я новачок, навіть не очікувала, що отримаю їх, доставили швидко кур’єром, мені це дуже сподобалось, бо зарас карантин і я не ходжу нікуди, а особливо в людні місця. ПреМама Дуо приймаю вже два тижні, до прийому порадилась з лікарем. Вітаміни приймаю після їжі зранку, і вже через тиждень я побачила зміни, покращився стан. До прийому було відчуття, що мені в організмі щось не вистачає, Так як я на 32 тижні вагітності, завжди щось хочеться з‘їсти але не знала, що саме, а зарас це відчуття повністю зникло. А також хочу відмітити, що у мене були проблеми з набором ваги, і через це погіршувався стан, а зарас я набираю вагу і все стабілізувалось, вітаміни дуже підтримують організм, думаю і надалі приймати їх після вагітності)
У відгука 2 коментарі