Маша Моцюк
Маша Моцюк
Новачок
Відгуки Маша Моцюк
Коментарі Маша Моцюк
Отримано лайків
7 Like
Маша Моцюк

AXA кускус с томатами і паприкою

Вирішила нарешті спробувати останю саше, так як гречку з грибами і овочами уже благополучно спробували всією сім‘єю і зацінили, а кускус з томатами і паприкою не вистачить на всіх, то вирішили зробити експертом нашу бабусю, до якої пішли в гості. Наша бабуся оцінила швидкість приготування страви. За її словами, це найкращий гарнір на «швидку руку». Ми дуже раді, що їй сподобалась страва. Ми раді за можливість оцінити продукцію АХА і дуже задоволені якістю і смаком страв. Будемо самі купувати і обов‘язково рекомендувати друзям і знайомим.
У відгука 2 коментарі
Маша Моцюк

AXA Гречка з грибами і овочами

Сьогодні вирішила спробувати АХА Гречку з грибами і овочами як гарнір до м‘яса. На мій погляд, каша в саше ідеально підходить для поїздок, перекусів на роботі, коли не вистачає часу і обмеженні кулінарні можливості. Моїй сім‘ї каша сподобалась смаком а мені швидкістю приготування? Для використання на кожен день мабуть не підійде, але візьму на замітку,щоб була завжди на кухні у випадку браку часу чи вихідних за містом. Чудовому смаку каші надали вдале поєднання приправи з овочів і грибів, тому я впевнена, що любителі солоних перекусів точно зацінять данну продукцію як зацінила її я і моя сім‘я?
У відгука 3 коментарі
Маша Моцюк

AXA SOFT Гранола з ягодами та йогуртом

Нарешті я знайшла смак граноли що підійшов всій родині і всі були в захваті☺️ Як на мене найкращий варіант сніданку для дорослих і дітей, коли зранку не потрібно витрачати купу часу на приготування, а можна довше поснідати з сім‘єю. Нашій сім‘ї гранола найкраще смакує з молоком, це вже традиційний сніданок по буднім і вихідним дням. Бренд АХА один з найкращих в цьому плані. Дякуємо за можливість тестувати вашу продукцію, гранола просто супер! Завтра будем пробувати каші в саше, надіюсь вони справлять на нас таке ж враження як і перший продукт для тестування! ХА ви в захваті від вас?
#ахаклуб #смакуй_аха #NaprobuAXA #naprobuua
У відгука 2 коментарі