Ksushik
Ksushik
Знавець
Відгуки Ksushik
Коментарі Ksushik
Отримано лайків
0 Like
Ksushik

Avon

Хотілося б подякувати за нагоду тестувати продукцію AVON! Дійсно, з нетерпінням очікую результатів відбору, з насолодою тестувала помаду і парфуми. Знайома з продукцією Avon - ВОНА, як завжди, дієва і якісна! А, пакування - це шедеври ( кольорова гама, приємно тримати в руках).
У відгука 0 коментарів
Ksushik

Дякую за таку можливість протестувати ДАНУ продукцію!!!

Дякую за таку нагоду протестувати ДАНУ продукцію!!!
Почнемо з парфуму.
Today - це аромат впевненої в собі жінки, яка націлена на успіх як у бізнесі, так і в особистому житті. Вона знає чого хоче від життя. Парфум ідеально збалансований і дуже стійкий, в той же час, ніби-то різкий і водночас ніжний, легкий, ненав'язливий, весняно-літній. Звісно, тестували одночасно з мамою і ділилися своїми враженнями(моїй мамі - 69 років). Відповідно обмінювалися своїми відчуттями. Аромат піднімає настрій і бадьорить. Ключові слова для нього - жіночність, впевненість, невичерпна енергія. Йому ВЖЕ 20 років, а ВІН все ТАКИЙ же НЕПОВТОРНИЙ..
Продовжимо СУПЕР помадою та ще й з гіарулоновою кислотою!
Коричневий - мій улюблений колір помади, колір бізнес-леді. А даний екземпляр в витонченій рожевій упаковці - це витвір мистецтва. Стосовно продукту: наноситься легко, не розмазується і не скачується, стійкий колір ( звісно, це Ж , AVON!!!)!!! Зволожуючий ефект відразу відчувається після першого нанесення - даний ефект помітний, навіть на наступний день - губи м'які і ніжні на дотик. Завдяки цьому губи не пересихають, шкіра гладенька. Також має приємний аромат. Продукт якісний 2 в 1 і доглядає, і має стійкий колір. Що ще потрібно для ідеальної помади? Зі своїми основними задачами вона справляється на всі 💯. Рекомендую кожній жінці придбати і спробувати, щоб порадувати себе чарівну!
Продукти СУПЕРОВІ з ними ми озброєні на ВСІ 100 впевненістю і натхненням!!!
У відгука 2 коментарі