Юлія Турковська
Юлія Турковська
Знавець
Відгуки Юлія Турковська
Коментарі Юлія Турковська
Отримано лайків
8 Like
Юлія Турковська

МІНІМУМ ЧАСУ - МАКСИМУМ СМАКУ!

Ваші гості вже на порозі, не хвилюйтеся, Dr.Oetker прийде на допомогу. Цей відгук я присвячую десерту "Тирамісу"! Я не купувала нічого подібного до швидких десертів, тай не купила б ніколи, подібна продукція особливої цікавості не викликала. Дякуючи проекту, я змінила свою думку. Чому я не купувала його раніше?! Швидкий в приготуванні, легка та приємна текстура крему, як для мене, збалансований за цукром, за смаком схожий до "Тірамісу". Готувала я суворо за рецептом на звороті обгортки, отримала легкий та смачний десерт. Склад суміші не зовсім тішить натуральністю, але інколи можна потішити себе смаколиком та про всяк випадок не заважає мати декілька пакуночків швидкого десерту в запасі для гостей)
Думаю, готовий крем можна використовувати не лише для савоярді, в наступний раз планую просочити кремом бісквітні коржі. Для першого разу на пробу використала готовий збитий крем з додаванням какао-порошку.
Однозначно - рекомендую! Смачний, швидкий десерт за приємну ціну!
У відгука 11 коментарів
Юлія Турковська

Моєму вже дорослому синочку 8..... місяців)

Суміші поки залишаються основною їжею малюка, і донечка, їй 1,9 років, не проти забрати у братика пляшечку з теплою сумішшю і випити.Мої дітки з народження на штучному вигодовуванні. Із сумішей куштували Нутрілон, Малютку і Нестожен. Ніяких проблем із вживанням не було, ні кольок, ні висипів, З Hipp куштували лише каші та чаї, перевіримо свою удачу в даному тестуванні)
У відгука 0 коментарів
Юлія Турковська

Доступна продукція та смачні страви від Др. Оеткер!

Вітаю! До цього проекту тестування від Др. Оеткер я вже користувалася деякою продукцією, а сьогодні є можливість поговорити про гарячі шоколади, ароматизатор, десерт "Тірамісу", суміш для сирного пирога та декор. Продукція відповідає критеріям ціна-якість, легкість у використанні! На момент відгуку я вже використала Творопиш, ароматизатор, гарячий шоколад, користувалася декором. Свої думки залишу тут:
-гарячий шоколад - це просто смакова бомба, густий, з приємною гірчинкою, в міру солодкий, варила його з домашнім жирним коров'ячим молоком;
-Творопиш - на справді, нічого особливого для себе не знайшла, його функцію до цього виконували крохмаль та взбиті білки, але зручно - висипала в сирну масу от і все)
-ароматизатор "Ваніль" - чудова річ, тепер я без неї нікуди)
-декор - в асортименті Др. Оеткер великий вибір, гарної форми, приємні кольори, але після використання "Срібних перл" на сметанному кремі розмилися кольори, що вже через пів години не дуже апетитно виглядали, проте це не проблема, в наступний раз заміню крем.
Приємним бонусом є склад продукції Др. Оеткер, а саме ефірні масла та прянощі!
Використовую та рекомендую!

P.S. На фото ви можете бачити передноворічний настрій з Др. Оеткер та останні квіти цього року, побиті першим морозом!)
У відгука 12 коментарів
Юлія Турковська

Що ж особливого...)

Навіть цікаво, що ж там такого може бути у фені чи плойці! Користувалася і користуюся з 14 років (вже 24) і своїм феном і подружки феном і сестри феном і випрямлячем, жила в гуртожитку і бачила багато подібних приладів з такими ж характеристиками, відчутної різниці не бачила, але нове тестування зацікавило, якщо не потраплю до списку учасників, то обов'язково щось собі придбаю, а може й справді я зрозумію в чому різниця звичайного випрямляча чи фена від запропонованих для тестування!)
У відгука 3 коментарі
Юлія Турковська

Знайомимося з АХА!

З продукцією АХА трішки знайома, але не з гранолою та соленими кашами, якістю поки що задоволена! Буду знайомитися і вивчати надалі, незалежно від того, чи буду обрана для тестування)
У відгука 2 коментарі