Yuliya-uk111
Yuliya-uk111
Новачок
Відгуки Yuliya-uk111
Коментарі Yuliya-uk111
Отримано лайків
5 Like
Yuliya-uk111

Коли рідні вимагають солодкого!

Мої рідні звикли бачити на святкових столах красиві торти,завдячуючи моємо хоббі. Та інколи в суботній вечір здивовано запитують "А що завтра будем їсти солоденького?А тортика що не буде?". Часу як ви розумієте на витвори немає і багатоскладові рецептури теж відпадають. Трішки пошуків в холодильнику і вуаля . Якшо з коржами простіше, то з кремом біда. В вечірній час вершків ніде не знайдеш. Став в нагоді збитий десерт. Так , він не тримає форму як вершки 35-37%. Але потримавши його після збивання 15хв в холоді, він трішки стабілізувався і чудово справився в прослойці торта. Для декору додала трішки сухого молока та загущувача. Dr.Oetker спішить на поміч!!!!
У відгука 1 коментар
Yuliya-uk111

Моє перше тестування!

Вирішила вперше стати експертом з тестування. І ось я в списку учасників. перше , що вирішила спробувати-звісно ж желфікс. Я маю невеличке хоббі-торти на замовлення. Ягідні начинки потребують стабілізації-чи то желатином чи то пектином. Раніше купувала чистий пектин-він чудово справляється з задачею, але ціна кусається. і оскільки це лише хоббі -то використовую лише третину з пакета, а інше лежить без потреби. Пакетики желфікс здавалися мені спасінням. Спрбувала робити мою улюблену вишню в винному маринаді на зиму(потім використовую в начинку). Та чи я що напутала,чи планети в той день не зійшлися, але бажаного результату не відбулося. Сироп залишився рідким. Можливо через додавання вина, потрібно було збільшшити порцію. Та я не втрачаю надії. Трішки експериментів .... і терпіння. Ще хочу відмітити , що навіть при додаванні вказаної ваги цукру дуже відчувається лимонна кислота, що не дуже сподобалося. А от в невеликій порції начинки желфікс справився з завданням, лише добавила більше цукру,щоб довести до смаку через кислоту.
У відгука 2 коментарі