Плаксій Віра
Плаксій Віра
Знавець
Відгуки Плаксій Віра
Коментарі Плаксій Віра
Отримано лайків
6 Like
Плаксій Віра

Перекус від Аха

Завжди думала, що це лише товари солодких каш, а саме вівсяних пластівців з різними смаками, тому і не купувала, тоту що на полицях магазинів не бачила іншого, але зараз до мене приїхали гречка та кускус швидкого приготування і я задоволена на 100 відсотків, що казати лише про злегшення приготування їжі. Висипав вміст пакета і залити окропом на 5 хв (смакуємо)
Плюси:
Відмінний смак
Швидкість приготування
Легкість того ж приготування (особливо на роботі)
Невелика ціна і часті знижки
Великий вибір солених каш
Мінус, один:
Об'єм, ну надто мало в пакетик у, тому сразу треба сипати два пакеты, а для особливо голодних три.
В цілому, я задоволена і рекомендую Аха
У відгука 0 коментарів
Плаксій Віра

Легко з аха

Завжди чула про аха лише як про вівсянку кашу (не люблю її), тому не купувала, але тут дізналась і про іншу продукцію.
Попробувала гранолу.
Це дуже смачно, легко, швидко, а головне дійсно ситно! ? Смак насичений і добре відчуваються ягоди, яких є достатньо в упаковці.
Однозначно це буде моїм улюбленим сніданком ?
А так як в ранці завжди нема часу, щоб приготувати, щось їсти, приходилось або пропускати, цей важливий прийом їжі, або ж закидатись бутербродами, що не дуже й то корисно. З вівсянкою кашею завжди в мене були проблеми, тому #АХА це любов ?
У відгука 4 коментарів
Плаксій Віра

Джем за 10 хвилин

Навіть очікувати не могла, що це так легко, а головне швидко і супер смачно.
Ще давно моя бабуся для приготування варення втрачала цілий день, а у мене вийшло так просто.
Відцідила ягоди від кісточок, додала желфікс, довела до кипіння і всього ТРИ хвилини варила, все у баночки на 5 хвилин, готово! А головне це супер смачно і ще й в добавок економить цукор.
Я задоволена, що стробувала желфікс від "Dr. Oetker". З такими помічниками справиться будь яка господиня або господар чи навіть маленькі господарочки)))
У відгука 0 коментарів
Плаксій Віра

Ідеальний торт

Виявляється, торт можна приготувати швидко, легко і без випічки, виходить неймовірно смачно. А вигляд і смак це головне на святковому столі)
Інгредієнти:
200 г печеня до кави
40 г кокосового масла
400 г сиру (підійде будь який творог)
300 мл кокосового молока (можна будь якого іншого)
3 ст. л. крохмалю
9 ч. л. цукру
50 г згущеного молока
250 мл води
500 г черешні
1 пакетик Dr. Oetker желе для торта
1 пакетик Dr. Oetker збитий десерт
Приготування:
Готуємо перший шар. Печеня ломаємо та перетираємо у крихти, вимішуємо з ростопленим маслом, та викладаємо у форму, яку я попередньо вистелила харчової плівкою.
Другим шаром іде сир. У глибоку миску викладаємо сир, крохмаль, 150г молока 3 ч.л. цукру і згущонку збиваємо вінчиком до однорідної маси (я люблю коли сир грудочками, тому збивала не довго) і викладуємо на шар печива. Зверху розкладаємо черешню.
Третій шар наше желе. У кастрюлю висипаємо вміст пакета желе, 4 ч.л. цукру і воду вимішуємо і на вогонь доводим до кипіння і так варимо 1 хв, я одразу вилила на торт і все застигло за 5 хв БЕЗ ХОЛОДИЛЬНИКА.
Для розпису. У глибоку миску виливаємо 150 мл молока і вміст пакета десерт, 2 ч.л. цукру, взбиваємо міксером 3 хв, спочатку на малій швидкості і поступово збільшуємо, до густої консистенції. Я розписувала одноразовим кондитерським пакетом.
Готово! На все пішло 30 хв приготування, а головне торт можна пробувати одразу, він дуже смачний і не надто солодкий, так легко ще ніколи не було!
Смачного!)))
У відгука 0 коментарів
Плаксій Віра

Вітання

Відправляю щирі вітання переможцям-учасникам???
У відгука 0 коментарів