Валентина Павлюк
Валентина Павлюк
Експерт
Відгуки Валентина Павлюк
Коментарі Валентина Павлюк
Отримано лайків
2 Like
Валентина Павлюк

Тестування киселів від Dr.Oetker

Сьогодні хочу написати відгук про заварний кисіль від Dr.Oetker.
Ця версія мене трохи розчарувала. Я варила вишневий кисіль. Склад мене не вразив, як кисіль швидкого приготування. Тут не було шматочків ягід. І ще незварений кисіль вже не був таким бажаним. Води брала більше ніж в рецепті, бо вийшов дуже густий. Колір гарний ,але смак не такий насичений, як в киселя з швидкого приготування з шматочками ягід. Потрібно добавляти цукор,навіть якщо любиш не дуже солодке. Цей кисіль я купувати не буду. Я однозначно вибираю швидкорозчинний зі шматочками ягід . Зручно, швидко, порційно і смачно!
У відгука 0 коментарів
Валентина Павлюк

Тестуємо киселі від Dr.Oetker

Сьогодні хочу залишити свій відгук про киселі від Dr.Oetker.
Це щось неймовірне. Усі в моїй сім'ї дуже люблять кисіль. Я постійно морожу ягоди , щоб потім варити кисіль. І тут тратиться багато часу. Але не в нашому випадку. Ці неймовірні пачечки просто знахідка для мене. Тепер кожен може вибрати з чим(яким смаком ) він хоче кисіль. Приготувати його дуже просто. На упаковці все розписано, тому навіть діти самі можуть собі зробити. Ми поки тестуємо маленькі пачечки. Дуже сподобався склад . Кусочки ягід просто вражають. Їх дуже багато і вони невеличких розмірів, що дуже гарно смакує.В інструкції про приготування пише , що потрібно в 175г кип'ятку розмішати суміш. Для нас це трішки загустий кисіль і засолодкий, тому ми робимо на чашку (300-310г).
Смак неймовірний, склад подобається, тому однозначно рекомендую усім спробувати. І можливо у вашій сім'ї з'явиться ще одна зимова сімейна традиція: вечорами збиратися за чашечкою смачного киселю.
Вже допиваємо маленькі пачечки. І будемо тестувати великі.
У відгука 0 коментарів
Валентина Павлюк

Тестування киселів Dr. Oetker.

Вчора ввечері отримала посилку для тестування киселів Dr. Oetker . Була приємно вражена , бо там їх було досить багато. 3 різні смаки по 3 пачки і ще 4 різні пачки. Різноманітність видів вражає. Будемо смакувати. На кожній пачці є детальна інструкція приготування, тому наступний відгук буде саме про смаки.
У відгука 0 коментарів
Бактобліс
15:43 20.07.2021
Валентина Павлюк

Бактобліс

Дуже хочеться протестувати дану продукцію. Хронічний тонзиліт і постійне запалення в горлі не дають спокою круглий рік . Поки що не змогла вирішити свою проблему. Надіюсь...
У відгука 0 коментарів
Валентина Павлюк

Готуємося до Великодня: засоби для випічки та декорування Dr. Oetker

Сьогодні я , як і більшість людей перед святом, пекла Великодню випічку -паски та крафіни. І хочу поділитися відгуком про продукцію , яку ми тестуємо. Вона просто неймовірна . Зазвичай я використовую живі дріжджі , але сьогодні використовувала сухі від Dr. Oetker. Дуже переживала, чи все вийде. Вийшло . Все просто супер. Дріжджі мене не підвели, екстракт вінілі та ванільний цукор дали чудовий аромат . Цукрову пудру та посипку використала для декору. Рекомендую продукцію .
У відгука 0 коментарів