sasha.kontsur
sasha.kontsur
Знавець
Відгуки sasha.kontsur
Коментарі sasha.kontsur
Отримано лайків
9 Like
sasha.kontsur

Побалую свого експерта

Супер-чудова новина для мого пухнастого експерта якому вже не терпиться поласувати кормом, тому заповнив анкетку і чекаємо на відповідь. Дякуємо порталу «Напробу.юа» за таку унікальну можливість
У відгука 1 коментар
sasha.kontsur

Підбиття підсумків

Сьогодні останній день тестування енергетиків @hellenergy
Хочу окремо висловити подяку @naprobu.ua за представлену продукцію і за таку унікальну можливість спробувати щось новеньке в своєму житті.
Коротко про головне: енергетики бомбезні, сказати що вони кардинально відрізняються від енергетиків інших виробників то різниця невелика (якщо порівнювати смак). Але коли спробував яблучко та виноград то і тут моя думка стала на боці Хелла.
Ще хочу підкреслити не мало важливий факт, що об‘єм 250 мм, і це круто якщо ти стежиш за своїм здоров‘ям. Адже 1 банка - на один день. Бували у мене випадки що візьму літровий енергетик і поки дна не побачу - не заспокоюсь) З Хеллом же такого не буде.
Ціна - якщо порівнювати з іншими виробниками то вона трохи вища.
Я куштую енергетик тільки в тому випадку, коли мені це необхідно, а не кожен день, тому заряд енергії вистачає мені на левову частку дня. І тут також + Хеллу.
Висновки:
?Різноманітність смаків
?Стильна упаковка
?Заряд енергії на пів дня
?Доступність
?на 20% більше кофеїну в деяких смаках
У відгука 0 коментарів
sasha.kontsur

Памперс “active baby”

Доброго дня, шановні експерти!
Мені дуже шкода що ми з донечкою так і не потрапили на тестування цього проекту, бо якраз маємо такий вік коли памперси використовуємо дуже активно. Ми багато експерементували із вибором памперсів, і якраз саме зараз хотіли спробувати active baby.
Але зайшовши на сайт naprobu.ua дуже зрадів що вишлють ще 500 памперсів для тих, хто не потрапив до попередніх. Тож маю надію що з донечкою потрапимо на тестування, також всім учасникам бажаю успіхів та чекаю ваших коментарів з приводу цих памперсів
У відгука 3 коментарі
sasha.kontsur

Тестуєм Яблучко)

Вітаю всіх, спробував новий смак яблучка і готовий поділитися своїми враженнями.
Куштував Класік та Фокус і зрозумів що яблучко це те що треба? Смак кардинально відрізняється від попередніх. Раджу менше читати а краще самому спробувати. І не забуваєм що ще й на 20% більше кофеїну. Як для мене, зранку і до обіду я заряджений дикою енергією)
Пишіть у коментах під відгуком на що ви витрачаєте свою енергію?
У відгука 3 коментарі
sasha.kontsur

“Hell energy focus”

Тестування «Фокусу» почалось одразу після тестування «Класік» щоб можна було їх порівняти та скласти всі плюси та мінуси.
І так, напій смачний зі смаком апельсину, манго та туті-фруті та ще й на 20% більше кофеїну. Плюси тут очевидні, а також приємно сподобалось що напій має менше бульбашок в порівнянні з «Класік» і можна розсмакувати його.
У відгука 0 коментарів