Orel_Tanya
Orel_Tanya
Новачок
Відгуки Orel_Tanya
Коментарі Orel_Tanya
Отримано лайків
0 Like
Orel_Tanya

Дегустація киселів від Dr.Oetker

Почну с того,що це дуже смачні киселики))) Дітям дуже сподобалося самим його готувати і спостерігати як він поступово загусає. Смак нейморний, ще й до того є шматочки фруктів.
Спочатку ми бачимо привабливий дизайн, далі відкриваємо упаковку і відразу відчуваємо неймовірний запах, а коли вже приготувався кисіль то хочеться по швидше його скуштувати.
Мені дуже сподобався смак полуниці і вишні, а дітям то звичайно всі смаки до душі)))
Однозначно будемо купувати й далі киселі від Dr.Oetker та рекомендувати друзям і сімʼї.
Дуже вдячні за таку можливість дегустації😊
У відгука 1 коментар
Orel_Tanya

Почніть весну з Avon

Мені на тестування прислали посилочку від компанії Avon, там була парфумована вода 50 мл Today та помада Суперзволоження.
Що можу сказати про парфуми, то це те, що вони на моє здивування доволі стійкі і мені вистачає двох пшиків щоб пахнути цілий день) Аромат не для кожної,він яскравий, свіжий, сильний і надзвичайно шлейфовий. Чудово підходить на осіньо-весняний період. А флакон то окрема любов, він наче притягує своєю чарівністю. Я багато чула від своїх знайомих про ці чарівні парфуми, але навіть незнаю чому до цих пір їх не придбала, тому що я закохалася в них с першого пшика)
Розповім трохи про помаду. Вона прийшла в гарненькій чорній коробочці, але коли ти дістаєш її то бачиш ніжну рожеву красуню. Всередині теж був рожевий колір помади, мені нажаль він не пійшов, а от моїй мамі пасує чудово. Вона сказала, що дійсно чудове зволоження та легкість на губах, тому мама в захваті.
Ми вдячні Avon за таку можливість протестувати і відкрити для себе щось новеньке.
У відгука 0 коментарів