Ольга Ковальова
Ольга Ковальова
Експерт
Відгуки Ольга Ковальова
Коментарі Ольга Ковальова
Отримано лайків
7 Like
Ольга Ковальова

Кисіль від Dr. Oetker з додаванням вітаміну С та фруктового соку♥️

Сьогодні хочу написати свої враження від киселя,який потрібно трошки до варити. Незважаючи на те,що він не розчиняється за 30 секунд,як попередній кисіль зі шматочками фруктів, він робиться теж швидко,без особливих зусиль. І це великий➕ Є класні смаки: полуниця🍓, вишня🍒, журавлина та малина. Мої діти обожнюють усе з вишнею😉 Продовжимо! Дітям цей кисіль нагадав желе, і дійсно,якщо додати по інструкції 0.5 л води,то отримаємо густу консистенцію киселя, який можна сміливо їсти ложкою. На свій смак можете додати більше води,щоб він мав рідкий стан та його можна було легко пити. Класна ідея з цукром. Кожен може додати ту кількість,яка йому подобається і зробити солодкий або кислуватий смак👍 Нам кисіль,його смаки зайшов. Можете сміливо куштувати,і я впевнена,що ви не залишитесь осторонь такого смачного та легкого десерта. Для порівняння, я додала 2 фото, як же виглядає кисіль без шматочків фруктів та з ними.
Хочеться підвести підсумки цього тестування! Смак та якість продукції на висоті. Кожен може знайти з улюбленою добавкою. Зручно розчиняти навіть у дорозі кисіль зі шматочками,має круту консистенцію та має домашній вигляд. Можна обидва киселі робити різної консистенції і це теж прекрасно,бо кожен любить своє. Крута ідея з цукром🔥,можна навіть тим,хто худне)

Загалом лише приємні емоції. Щиро дякую порталу naprobu.ua та ТМ Dr. Oetker за можливість стати експертом тестування даної продукції.
🇺🇦🕊️Миру нам усім і злагоди!🕊️🇺🇦
У відгука 0 коментарів
Ольга Ковальова

Зігрійся теплом домашнього затишку – тестуй киселі від Dr.Oetker

Починаємо опис своїх вражень від киселю Dr.Oetker,який розчиняється у гарячій воді за 30 секунд та у своєму складі містить шматочків фруктів та вітамін С.
Плюси➕:
1. Яскраве пакування,на якому все чітко зображено та розписано.
2. Має декілька смаків: малина,полуниця🍓, ягідний🫐🍇.
3. Дійсно швидко ⌛розчиняється,що дає можливість одразу вживати кисіль.
4. Має гарну консистенцію,густий,запашний. А шматочки фруктів додають йому ефекту домашнього♥️
5. Можна робити густішим, для тих,хто любить кисіль смакувати ложкою, або рідкішим,якщо любите його пити.
6. Для мене смак чудовий,не приторний. Має приємну кислинку.
Мінуси➖:
1. Для моєї дитини ягідний кислуватий,не дуже сподобався. Всі інші смачні.
Загалом,враження чудові від розчинного киселю. Я рекомендую цей товар.
У відгука 0 коментарів
Ольга Ковальова

Кисіль від торгівельної марки Dr.Oetker

Отримали чудовий набір різноманітних смаків киселю від торгівельної марки Dr.Oetker. Приступаємо до тестування даної продукції.
Спочатку хочу сказати,що це перше моє знайомство з фірмою Dr.Oetker, але розпочинається воно дуже приємним набором для тестування,впевнена,що смачних киселів.Коли ти ще не знаєш фірму та її продукцію ти користуєшся порадою або обираєш на око,що більше сподобається. Тому ми всі знаємо,що найголовніше у товарі,звісно після якості, красиве та презентабельне пакування. З цим у киселиків проблем немає: яскраві кольори пакування, на пачці одразу видно,що є головним інгредієнтом напою і найголовніше, що склад написаний рідною мовою!
У цьому тестуванні моя родина спробує кисіль зі шматочками фруктів,який розчиняється за 30 секунд та кисіль з додаванням фруктового соку,який потрібно трошки доварити. Поки ми пішли дегустувати та писати наступний відгук про свої враження,бажаємо усім смачного,бо ласуємо цими киселями не лише ми одні😉
У відгука 0 коментарів
Ольга Ковальова

Лак для волос Wella Deluxe- это находка!!!!

Всем привет! Продолжаю делиться своими ощущениями от средств для укладки волос Wella Deluxe. На днях попробовала лак для волос. У меня короткие волосы, а у моей златовласки длинные. Решила попробовать не только на себе, но и на доченьке! Вывод один, если ты еще не определился каким средством пользоваться, то могу с полной уверенностью посоветовать этот лак! Естественность прически гарантированна, лёгкий фактически невесомый аромат, который дополнит эффект, стойкие локоны минимум на сутки, легкое расчесывание волос.
Ранее я сталкивалась с едким запахом лаков для волос, который не забивали никакие духи, то это средство просто шикарно! На все 100% справляется с заявленными заданиями! А если использовать в дуэте с муссом,то прическа продержится минимум сутки! Мусс и лак от Wella Deluxe теперь моя любовь)))
Спасибо naprobu.ua за возможность стать участником проекта!
У відгука 0 коментарів
Ольга Ковальова

Мусс Wella Deluxe Perfect Fixation суперсильная фиксация

Мусс просто шикарный без преувеличений! Теперь давайте поэтапно.
1. Консистенция мусса плотная имеет нежный лёгкий аромат. И что важно, именно легкий, не перебивает другие ароматы и есть приятным бонусом!
2. После мытья использовался кондиционер, а после, на влажные волосы наносился мусс. Так вот, после нанесения волосы стали ещё нежнее! Для меня это неожиданно, так как раньше, при нанесении подобной продукции ощущения были совершенно другими!
3. Волосы сушатся легко, не запутываются! Хотя раньше, с другими фирмами к концу сушки, крайние пряди высушить было прям проблематично!
4. Порадовало то, что после укладки у волос остался естественный вид, без утяжеляющего эффекта и жирного блеска, наоборот появился лёгкий объем! Мусс на волосах практически не заметно.
5. Прошла ночь, а с волосами все ок! Расчесался и занимайся своими делами, ведь на голове волосинка к волосинке!
Спасибо naprobu.ua за возможность протестировать данную продукцию!
P. S. в ближайшем будущем опробую лак для волос и все подробно опишу)))
У відгука 4 коментарів