S_yuliya
S_yuliya
Знавець
Відгуки S_yuliya
Коментарі S_yuliya
Отримано лайків
9 Like
S_yuliya

Какао та Глазур від продукції Dr.Oetker ЧУДОВІ!!!!!!!

Нарешті маю змогу поділитись ще враженням від продукції Dr.Oetker, а особливо задоволена какао та шоколадною глазур’ю. Тепер розказую чому саме ці два продукти мені особливо сподобались. В нас у Львові часто печуть пляцки, або як зазвичай всі називають тортиками. Одним з улюблених в нашій сім’ї є «СПАРТАК». Думаю багато чули та пробували цей торт, але не завжди він є смачний. Що важливого в цьому торті є це те що його потрібно тонко розкачувати та пекти кожну окрему паланицю, сам процес є довгий але воно того вартує. До тіста важливо дати хороше какао(на фото видно який він на колір получився). Це какао тепер №1 в моїй випічці, оскільки воно дає саме той колір насичений, який має бути при додаванні його у випічку. Темна структура була одразу замітна тільки як почала додавати у суміш для замішування тіста. Але головний результат я побачила це коли кожна паланиця була спечена та перемащена кремом. Зверху полила шоколадом і задекорувала глазур’ю школодно-білою. Як бачите результат вийшов чудовий. На декілька хвилин помістила в мікрохвильовку і скоренько поливала зверху по шоколадній основі. Глазур мені дуже сподобалась, тоненькою смужкою робила такі візеруночки і ось яка краса вийшла. Для того щоб все гарненько застигло і сам торт відійшов(щоб став мякший) потрібно хоча б 12 год його залишити в холодильну. При нарізанні глазур чудово тримається зверху, нічого не кришиться. Читала тут у відгуках, що не задоволені глазур’ю. Я можу впевнено сказати заперечне враження – я в захваті.
У відгука 7 коментарів
S_yuliya

Вітаміни ПреМамаДуо

Дуже багато корисної інформації для себе зрозуміла, дякуючи всім експертам що діляться відгукати я тепер жалію що купила інші вітаміни, які приймаю зараз під час вагітності, оскільки від них не бачу покращення стану шкіри чи волосся. Лікар мені написала на вибір декілька вітамінів,і в списку були також ПреМамаДуо, але зупинилась я на Елевіт пренаталь, напевно через те що вони дуже розрекламовані і багато чула що їх приймали, що багато лікарів їх рекомендують. Шкода, що експертом не обрали але думаю що при цій вагітності до кінця буду вже приймати ці вітаміни що маю, оскільки купила велику упаковку, а в подальшому хочу спробувати і ці вітаміни, тепер сумніву на рахунок ПреМамаДуо немає))))
У відгука 2 коментарі
S_yuliya

Чізкейк?

Дуже любимо смакувати цей десерт, він легкий та простий в приготуванні та виходить дуже смачний?Трішки мені погано застиг в холодильнику, оскільки взяла 1 пакетик желатину а він маленький і на 500 г сиру було замало( Але загалом він дуже ніжний та просто тане у роті?
У відгука 14 коментарів
S_yuliya

Цього року пасочка особлива з продукцією Dr.Oetker

Отож наші пасочки вже готові і можна поділитись враженнями від цієї продукції, що ми з мамою використовували для того щоб вони вийшли такі пухкенькі і гарненькі))) До тіста ми використовували дріжджі від цієї продукції, оскільки тільки їх ми завжди купляємо для того щоб щось пекти, щоб гарненько підростало(в наборі для тестування їх не було, але хто ще не спробував - дуже рекомендую спробувати), також ми додали ароматизатор ваніль та ром, але зовсім трішки, оскільки незнали наскільки буде сильний аромат, але результат коли витягнули з духовки вразив, такий приємний аромат, з легенькою ноткою ванілі та рому, з ванількою вже одну спробували і всім сподобалось. Також робили глазур для прикрашання нашої пасочки, брали цукрову пудру 1 пакетик, желатин половину пакетику і вода, структура вийшла чудова, але дуже швидко почало застивати і скоренько ми посипали зверху весь декор, всі 5 пакетиків ми використали, мамі найбільше сподобалась з сірими шаріками, а мені всі пасочки вийшли дуже красиві. Минулого року ми використовували такі дрібненькі посипки, то зовсім нам не сподобались, дуже багато барвнику, а ці мають гарний приємний колір.
Ще не все ми встигли протестувати, думаю що обовязково ще поділюсь враженнями від цієї продукції, оскільки бажання та натхнення є щось творити на своїй кухні. Поки що тільки позитивні враження від всього що ми використовували)))
Бажаю всім щоб були здоровенькі та смачної пасочки, щоб кожного дня радували приємні моменти та все у вас було як найкраще.
У відгука 4 коментарів
S_yuliya

Отримала посилочку

Тільки що повернулась з нової пошти, забрала посилку, все розпакувала і вже завтра будемо з мамою пекти пасочки, які пізніше задекоруємо посипками, як бачите тут є дуже багато різних, але шкода що немає золотої( Всім бажаю вдалих та смачних пасочок і щоб кожному ця продукція пригодилась в приготуванні смачних десертиків, чекаємо на смачні рецепти)
У відгука 3 коментарі