Marisha Shipitko
Marisha Shipitko
Експерт
Відгуки Marisha Shipitko
Коментарі Marisha Shipitko
Отримано лайків
19 Like
Marisha Shipitko

Кус-кус та Гречневая каша от АХА!!

ᅠᅠУпаковка каши оформлена довольно просто и не броско. Пакет легко вскрывается без использования ножниц. На обороте вся необходимая информация как про Кус-Кус так и про Гречку.
Состав так же прост, как и способ приготовления.
После вскрытия пакетика ощущаешь яркий и приятный аромат грибов и жареного лука, разных овощей и пряностей. Очень вкусно пахнет.
Я никогда не отмеряю точного количества воды, как в инструкции. Лью воду на глаз, главное чтобы ее не было слишком много(не люблю когда получается эффект переваренной каши).
Гречка вкусная, без привкусов, мягкая.
Палитра вкусов очень яркая и приятная. С кускусом вообще сделала для себя открытие, что может быть таааак вкусно. Особенно как для каш категории быстрое приготовление.
Мне как маме маленького ребенка это идеальное решение быстрого обеда, перекуса)))
Конечно же рекомендую к использованию данный продукт и очень советую попробовать остальные каши фирмы АХА- продукция очень разнообразная.
Вкусно, натурально, полезно, быстрое приготовление).
Добавляю фото))
У відгука 10 коментарів
Marisha Shipitko

Первое знакомство с ТМ АХА

Получила набор на пробу от ТМ АХА, который включает в себя 2 Саше Пакета Гречки, один пакетик Кус-Куса и большую упаковку Гранолы.
Итак, упаковка с ярким исполнением, прямоугольной формы. Информация подробная, включает в себя информацию о продукте, его характеристикам и данные производителя.
Смесь гранолы упакована в прозрачный, пластиковый пакет.
Смесь гранолы рассыпчатая, все компоненты хорошо различимы.
МОИ ВПЕЧАТЛЕНИЯ:

Мне сравнить не с чем, раньше ела только мюсли. Но все хотела попробовать гранолу. И скажу, что гранола определенно вкуснее.

Для того, чтобы быть сытым как минимум на 2 часа, нужно взять 3-4 ст.ложки гранолы и залить йогуртом или молоком, обязательно попробую с творожком.
Тестирование продолжается))
У відгука 1 коментар
Marisha Shipitko

Активне використання Памперс Актив Бебі.

Користуємось підгузками вже декілька днів поспіль. Я вже більш спокійна і не чіпляюсь до дитинки розуміючи, що все ок. Кремчик під підгузок вирокистовую як і завжди без нього ну ніяк(((краще працювати на випередження, щоб потім не лікувати зайві подразнення.
Вночі успіх підгузків через раз...ніч сухо, ніч мокро)))
Особисто мені запах про який всі тут пишуть подобається.В пологовому коли давали «на пробу» Памперс Преміум говорили, що підгузничок вкритий тонким шаром крему, і використання свого доглядового крему треба зменшити. Цікаво чи тут не так?
Також цікаво чи відрізняється поглигаюча речовина у підгузках преміум сегменту та в цих, ажде памперс преміум ми використовували і є з чим порівняти.
У відгука 6 коментарів
Marisha Shipitko

Тест-драйв Памперс АктивБебі!

Почнемо з початку)))
Надіти підгузник було легко, але майже за 6 місяців всі матусі роблять це з заплющеними очима. Застібки регулювання справляються з поставленою задачею і коли дитинка крутиться можна легко перестібнути якщо раптом з першого разу вийшло невлучно)))
Дитинці в ньому було зручно підміни не помітили???
Перша спроба тестування була вдень і саме ось на денний час так потрібна індикаторна смужка...так воно то видно чи пісяла дитинка, чи ні...але скільки??!!!! щоб не обмацувати дитинку з усіх боків було б зручно побачити кольорову смужку і визначити заповнення. З денною задачею підгузник Памперс справився на відмінно, під пильним маминмим контролем.
Сильних надавлень під ніжками я не помітила, так сліди ледь помітні, але від цього мені здається нікуди дітись.
Далі на черзі було випробовування для сильних духом і вже без маминого контролю - нічний сон... Нажаль Памперс не впорався з поставленою задачкою...попка та чоловічок не були сухими, щоб шкірі малюка було досить комфортно, окреме питання до поглинаючої речовини, вона досить нерівномірно була розподілена всередині підгузка. Сон нашої дитинки починається приблизно о 20.00, прокидаємось о 6.00 (рівно?), за 10 годин сну памперс не впорався(((подразнень на шкірі не було в день так точно бо шкіра при контролі була сухою, а от при постійному нічному використанні, я не впевнена що подразнень не буде. Особисто мій висновок, це є підгузки на день, але ніяк не на ніч.
Фото додаю, думаю буде зрозуміло де заповнений, а де ні...
Сьогодні дамо ще один нічний шанс памперсу.
У відгука 7 коментарів
Marisha Shipitko

Розбір отриманих підгузків.

Буду робити опис по пунктам:
1. На перший погляд гарний не великий саме за потрібним розміром підгузничок. Легенький.
2.Прикольний кольоровий дизайн фіолетових звіряток.
3.Внутрішня сторона гладенька без сіточки, без пухирців...просто гладенька та м'яка.
3.Застібки багаторазові добре тягнуться щоб мати змогу затягнути підгузник за розміром.Спинка фіксована не розтягується.
4.Бокові крильця(ті що під ніжками) м'якенькі, дуже сподіваюсь не будуть давити дитинці.
5.Не побачила індикаторної смужки заповнення.Але можливо в процесі вона знайдеться.?
Але головне попереду, тест драйв на черзі!!!
Додаю фото.
У відгука 2 коментарі