Nataliboin
Nataliboin
Новачок
Відгуки Nataliboin
Коментарі Nataliboin
Отримано лайків
10 Like
Nataliboin

Памперс

Закінчили тестувати .
За таку ціну - памперси прекрасні ?
Почну с того , що ми користуємось Хаггіс еліт софт з самого дитинства . Але періодично , пробуємо щось новеньке . Далі буде перелік підгузок , що ми вже встигли протестувати раніше : Pampers premium care, Moon( японські ), Haggies elit soft ( звичайні, трусики, нічні трусики ), Pampers sleep and play ( купила випадково, найгірші з усіх). Тому мені є з чим порівнювати ці ?

Плюси :

Тоненькі, тому не сковують рухи малечі.
Дуже хороша застібка, що класно тягнеться.
Рівномірний поглинаючий шар.
Непогано втримують вологу.
Поглинаючий гель не береться грудками. ( до слова у найдорожчих Moon гель береться одною великою грудкою - було реальним шоком ).

Мінуси :
Клейоноподібний матеріал , хочеться більше м’якості .
Відсутній індикатор.
Запах ( особисто я люблю коли памперс без запаху взагалі , так спокійніше ) .
У відгука 4 коментарів
Nataliboin

Pampers

Випадково побачила в додатку Нової почти , що до нас їде посилочка від памперс . Була приємно здивована :)
Перше на що звернула увагу - в коробці лежали підгузники в еко- сумці ! Відразу величезний плюс Pampers за їхню турботу і свідомість . Адже її можна використовувати , як ідеш за покупками . Не купляючи поліетиленові пакети , що так шкодять .
Потім побачила невеличку упаковочку з вологими серветками. Таку ж давали нам у пологовому , тому відразу скажу - воно круті !
І найголовніше - самі підгузники . Звичайно поки написати повноцінний відгук неможливо , адже потрібно протестувати їх декілька днів . Але вже можу сказати про симпатичні картинки та товщину підгузники . Він досить тоненький , що не сковує рухи малечі . І приємний на дотик .
Буду тестувати далі ?
У відгука 28 коментарів