Svitlana_a
Svitlana_a
Новачок
Відгуки Svitlana_a
Коментарі Svitlana_a
Отримано лайків
3 Like
Svitlana_a

Найкраща випічка - це з продуктами від торгової марки Dr.Oetker

Тестувала ванільну есенцію - вона пахне ідеально. Люблю такий аромат, особливо у випічці. Пекла шарлотку. Щоб прикрасити її використала пудру, вийшло дуже смачно та гарно. Окреме захоплення
викликав декор для випічки, кріи того, що він красивий, ще й їстівний. Дякую за можливість тестувати таку якісну продукцію.
У відгука 3 коментарі
Svitlana_a

Нова доза кулінарної насолоди від Dr. Oetker

Відгук 1.Разом із бандеролькою отримала купу насолоди від новеньких ароматних продуктів торгової марки Dr. Oetker. Якісна, яскрава упаковка привертає увагу. Особливо дякую за чудові прикраси на випічку, перед святом це особливо актуально. Одразу приступила до випробування. Аромат ванілі на всю кухню. Кекси, які замовив син, вийшли божественні. Дякую за чудові подарунки.

Відгук 2.
Готувалася до Великодня на 100%, бо пекла пасочки. Використовувала розпушувач, ваніль та декор від торгової марки Dr.Oetker. Пасочки вийшли пречудові та дуже смачні, розпушувач спрацював ідеально, паска пишна та пухка і не черствіє. Прикраси їстівні, дуже посмакували дітям. Дякую за можливість тестувати таку гарну продукцію.
У відгука 0 коментарів