carina___13
carina___13
Новачок
Відгуки carina___13
Коментарі carina___13
Отримано лайків
4 Like
carina___13

Тестування Pampers Active Baby пройшло на Ура!!!❤

Дякую за можливість стати експертом, це був дуже цікавий досвід, адже дуже приємно коли отримуєш гарний товар, відмінної якості, і я думаю буде гріх не розповісти про данну продукцію.
З народження донечки ми користувалися іншими памперсами тому я дуже переживала як ми відреагуєм на їх зміну!!! Але я залишилась задоволена, адже, на Pampers Active Baby ми відреагувала чудово, жодного подразнення не було! На дотик вони надзвичайно ніжні, приємні до тіла, мають гарний аромат. Також мені сподобався їх зовнішній вигляд, вони дуже зручні, гарно сидять на дитині, не протікають, не давлять!!! Клійка смужка є чудовою, міцно тримається та не відклеюється. Велике дякую Pampers Active Baby та сайту naprobu.ua? за можливість спробувати відмінну продукцію! Після закінчення упаковки яку отримали ми пішли купили таку ж!!! І знайомим сказали що якщо будуть тепер дарувати памперси то тільки Pampers Active Baby!!!!!
У відгука 0 коментарів
carina___13

І ми отримали свою посилочку ❤

Доброго дня шановна спільнота матусь! Була здивована вчора коли отримала смс від нової пошти що до нас прямує посилочка від Pampers. Хочу подякувати що доставку було оформлено додому, зараз це є надзвичайно важливо, адже не кожен може поїхати забрати посилку маючи маленьку дитину. У нашій посилці була пачка памперсів, у нашому випадку це 3, пачка вологих серветок, анкета експерта та надзвичайно крута сумка, яка припала до душі багатьом матусям, зважаючи на попередні відгуки. Продукцію Pampers ми почали використовувати ще з перших днів життя нашої доньки, але використовували і інші бренди. Я вже відкрила пачку і перше що мені надзвичайно подобається у цих памперсах, так це зручне відкриття пачки яке вже потім є дуже комфортним коли дістаєш нові пампрси. Також дуже сподобався їх дизайн і те що вони приємні на дотик. Уже почали їх тестувати, тому далі будемо ділитись враженнями. ?❤?
У відгука 2 коментарі