Nataliia@
Nataliia@
Новачок
Відгуки Nataliia@
Коментарі Nataliia@
Отримано лайків
6 Like
Nataliia@

Dr. Oetker

Мені подобається продукція Dr. Oetker. На постійній основі користуюсь розпушувачем та ванільним десертом. Вже пробувала желефікс та желатин для десертів. Супер! Хочу спробувати нову продукцію!!!!!!
У відгука 3 коментарі
Nataliia@

Десерти з Dr. Oetker

Поки знаходжуся в декретній відпустці, намагаюсь балувати своїх чоловіків. В нашій сім'ї їх аж троє. І всі люблять попоїсти)))) Коли прислали мені набір для тестування від Dr. Oetker дуже зраділа.
Одразу вирішила приготувати Збитий десерт. Смак вийшов ніжний, вершковий. З'їли майже одразу.
А желе для приготування торта використовувала, як загущувач для конфи. Смаку желатину не відчувається. І консистенція щільна, але в той же час не туга. З такого желе робила вишневу прослойку для торту. Тут прочитала, що дівчата готували щей чізкейк. Обов'язково спробую))
Вчора була в магазині, згадала що потрібен розпошувача для тіста. Без сумніву вибрала Dr. Oetker.
Покажу вам своїх тортики з конфи з желе для торту)))))
У відгука 0 коментарів
Nataliia@

Варення з Желіфікс

Над нам в цьому році газова служба вирішила провести експеримент. Виключила на 6 вулицях газ на цілий місяць. А консервування ніхто не відміняв))) ось тут на допомогу мені і прийшов Желіфікс. Так швидко варення я ще не консервувала. Для Варення використовувала різні ягоди.
Варення з малини готувала з Желіфікс 2:1. Воно вийшло густим, схоже на джем. Приємного кисло-солодкого смаку. З 2кг ягід вийшло 2.5 л варення.
А вишневе варення приготувала, використавши Желіфікс 1:1. Раніше використовувала рецепт п'ятихилинка. Вишня завжди плавала в рідкому сиропі. Зараз це вишня в желе. Ну дуже смачно.
І наостанок залишила Желіфікс 3:1. Варення зі смородини. Об'єднала рецепти. Відварила червону смородину з віточками, перетерла через сито, а далі її треба було варити поки стане густою. Я вирішила скористатися Желіфікс. Джем просто супер!!!!!!!!!
Желіфікс завоював мою любов.
У відгука 2 коментарі