Надія Бережна
Надія Бережна
Експерт
Відгуки Надія Бережна
Коментарі Надія Бережна
Отримано лайків
12 Like
Надія Бережна

Актуальне тестування!

Зараз сину 2 роки. Вдень користуємося звичайними pampers pants. Дуже класна якість, тоненькі, гарно прилягають до тіла, не протікають. Дуже хочеться спробувати нічні трусики. Надіюсь потрапити до списку учасників! Всім бажаю удачі!
У відгука 1 коментар
Надія Бережна

Смачна тарілочка!

Дегустувати сьогодні ковбаску президентська.Від Салтівський м'ясокомбінат. Смак просто неймовірний.
Основна складова ковбаси - жилована нежирна свинина, заправлена спеціально підібраною сумішшю спецій. Смак ковбаси підкорить Вас і зачарує Ваші смакові рецептори.
У відгука 2 коментарі
Надія Бережна

Дякую за оперативність доставки та смачненькі ковбаски!

Знайшла час щоб написати відгук про доставку cooker та сам інтернет-магазин м'яса. Отримали вчора пакунок від магазину. Оператор зранку уточнив час доставки та ввечері в заявлений час вже приїхав. Все чітко та якісно.
Що стосується самої продукції то вона,як завжди, на висоті. Дата виготовлення ковбас 18.11. все якісно запаковано у вакуумні пакети. Молочні сосіски до фотосесії дожили тільки 3 шт... Все смачне та свіже. Дякую сайту Напробу за таку можливість тестувати смачні продукти та корисні товари!
У відгука 1 коментар
Надія Бережна

Ура! Отримали смачний пакунок!

Сьогодні зранку подзвонив менеджер і уточнив зручний час для доставки пакунку. Я вказала години з 17 до 18. І о 17.56 дзвінок від кур'єра що він вже на місці біля під'їзду. Молодий хлопчина,на велосипеді, в уніформі, маска, рукавички, велика термосумка..загалом все просто супер. Я вже користувалася цією доставкою після першого тестування і нічого не награно..все як і повинно бути...
У відгука 0 коментарів
Надія Бережна

Вітаю!

Вітаю щасливчиків що будуть тестувати продукцію! Найбільше чекаю відгуки про тірамісу...дуже цікава штука.. також ще цікавить творопиш так як маю двох дітей які не сильно полюбляють їсти творог. Ще раз вітаю переможців!
У відгука 4 коментарів