yuliia_oryshchak
yuliia_oryshchak
Новачок
Відгуки yuliia_oryshchak
Коментарі yuliia_oryshchak
Отримано лайків
2 Like
yuliia_oryshchak

Тестування підгузників

Нам випала чудова нагода випробувати підгузники Pampers active Baby завдяки програмі #напробуюа #naprobuuapampers отже наш відгук після тестування:
☑️Не викликає алергії, принаймі нашому малюку підійшли і це супер
☑️Сам підгузник тонкий, має дуже зручну розмітку для рівномірного застібання застібок, коли в тебе круть-верть, це дуже зручно. В жарку погоду парити не будуть.
☑️Протікання! в нашому випадку ми не зіштовхнулися з цією проблемою. Підгузник справно виконував свою функцію. Я спеціально одягала кілька разів на ніч, щоб перевірити. Протестували салфеткою чи тримає добре рідину після ночі(відео щось не вдається прикріпити) Результат здивував оскільки рушничок одноразовий залишився сухим.
☑️ Ми однозначно залишились задоволені випробуванням
☑️ Салфетки не вдалось протестувати їх нам не поклали до посилки. Купити через карантин також не вийшло, в магазинчиках біля нас немає. Тому спробуємо згодом.
У відгука 0 коментарів
yuliia_oryshchak

Посилочку отримали

Отримали підгузники. Будемо тестувати. Кур'єр доставив прямо під двері і в час карантину це дуже круто. Відкрили посилку і дуже сподобалась еко сумка. Ходити за продуктами, те що треба. Шкода нам не поставили салфетки на пробу, нічого обійдемося без них. Обов'язково розповім, як спробуємо підгузники ??
У відгука 2 коментарі