Nastasi644
Nastasi644
Новачок
Відгуки Nastasi644
Коментарі Nastasi644
Отримано лайків
2 Like
Nastasi644

Каші АХА - гречка та кускус, як варіант перекусити

Каші від АХА - непоганий варіант перекусу. Ми з чоловіком спробували і гречку і кускус. Зовнішній вигляд упаковки дуже яскравий та привертає увагу.
Що ж стосується смаку. В загальному досить таки смачно, але особисто нам здалось забагато приправ. Проте кускус дуже смачний. Чоловікові одного саше було замало, тому якщо використовувати в якості повноцінного прийому їжі, то потрібно ще щось додатково.
Наш друг спробував гречку АХА, після чого він відмітив яскравий смак грибів, але сказав що сама каша йому прісновата.
Так як ми ходимо в гори на кілька днів, зараз в пошуках варіантів їжі, аби рюкзаки були легшими, тому можливо ці каші стануть нашими супутниками в подорожах.
Дякую за можливість протестувати продукцію.
У відгука 2 коментарі
Nastasi644

Гранола АХА

Тестування граноли від АХА було суцільним задоволенням. Наша сім'я досить таки полюбляє гранолу, але саме цю чомусь не куштували.
Гранола на сніданок це зручно, смачно та корисно.
Стосовно зовнішнього вигляду: упаковка яскрава, якісний матеріал, привертає увагу.
Стосовно смаку, то ми спробували гранолу з молоком, йогуртом та просто кип'яченою водою. Всі варіанти смачні. Такий сніданок досить поживний. Єдине що викликає сумнів - склад та пальмова олія. Якщо позиціонувати гранолу як корисний сніданок,то тут трішки невідповідність.
Проте продукт дійсно сподобався.
Ще з мінусів - велика упаковка, а продукту не так і багато.
У відгука 1 коментар
Nastasi644

Active baby

На пампик відгук пройшов модерацію, а розетка довго модерує
У відгука 3 коментарі
Nastasi644

Pampers Active Baby

Протестувала нові підгузники і в загальному дуже задоволена. Після того як вперше взяла їх до рук, була здивована, що вони можуть бути такими легкими і приємними на дотик. Зручно фіксувати, так як є позначки тугості: раз підібрав і користуєшся. Не протекли жодного разу за час користування. Мають приємний запах, але інколи здається що він занадто відчутний. Вологі серветки дуже практичні, не мають занадто багато вологи (як іноді буває), м'які та приємні до тіла. В загальному дуже задоволена продукцією та маю намір далі використовувати.
У відгука 0 коментарів