zorianagolobud
zorianagolobud
Новачок
Відгуки zorianagolobud
Коментарі zorianagolobud
Отримано лайків
7 Like
zorianagolobud

Аудіоказки

Довгий час ми не могли загрузити казки але це питання вже вирішилось)тому пишемо відгук)Найбільше ми любим казки про червону шапочку, рукавичку, ріпку,колобок,солом’яний бичок,півник і двоє мишенят і ще багато різних.Малому дуже сподобалось тому слухали декілька казок на раз.зручно те що можна слухати і в машині вдома.Дуже гарна дикція.Легко найти любу аудіоказку тому що вони розбиті по категоріях.Ми дуже раді що маємо можливість слухати улюблені аудіоказки перед сном.Дякуємо за таку можливість сайту #naprobuua #naprobuua_Аудіоказки_украінською
У відгука 0 коментарів
zorianagolobud

Аудіоказки

Добрий день!отримали таку нагоду від @naprobu тестувати аудіоказки але нас постійно вибиває з програми в чому може бути причина?
У відгука 6 коментарів
zorianagolobud

Альфлорекс!Відгук -2

Доброго дня! Хочу подякувати @naprobu за таку чудову можливість протестити Альфлорекс. Раніше ніколи не чула про цей пробіотик, але хочу сказати, що я приємно здивована! Почуваю себе дуже добре! Пропила повний курс - 30 капсул. Результат відчула не відразу, а через декілька днів прийому. Альфлорекс допоміг мені позбутися від здуття і відчути легкість у шлунку? Однозначно пробіотик хороший, зручний у використанні і якісний!
У відгука 0 коментарів
zorianagolobud

Альфлорекс

Доброго дня!Отримала таку можливість стати учасником проекту Альфлорекс-підтримка чутливого кишечника. Посилочка прийшла дуже швидко, упаковано все просто ідеально! Капсули невеликі, зручні для використання. Інструкція проста, все ясно написано. Буду тестити дієтичну добавку і згодом напишу відгук.Дякую naprobu за таку можливість!
У відгука 0 коментарів
zorianagolobud

Памперс

Незамінна річ для сучасних батьків. Дитинка суха та весела. Щаслива дитина- щаслива мама.немає ні алергії,ні натерань.раджу всім.не пошкодуєте!!!Недоліків немає.
У відгука 2 коментарі