Ользуня
Ользуня
Новачок
Відгуки Ользуня
Коментарі Ользуня
Отримано лайків
7 Like
Ользуня

Підгузники Pampers Active baby

Дівчатка, хочу вам сказати, ми покористувалися підгузниками декілька днів і для нас вони підійшли дуже добре, синок активний як вдень так і вночі а підгузники не протікають, не натирають, не парять, дуже м'ягкі та дихаючі, витримують цілу ніч і це дуже тішить. Ми цілком задоволені, Я рекомендую!
У відгука 3 коментарі
Ользуня

Отримали підгузники ?

Всім привіт) Сьогодні ми отримали свої підгузники. Упакування дуже красиве, коробка яку в подалтшому можна використовувати для іграшок, крутий шопер який ми однозначно будемо брати з собою на прогулянки, дуже корисна річ для літніх прогулянок, вмісткий та стильний, пачка підгузників що складається з 25 штук та маленька пачка вологих салфеткок, дуже зручна щоб брати з собою в подорож або на прогулянку. На перший погляд все дуже якісне та хороше. До завтра протестуємо та напишу більш детальний відгук :)
У відгука 2 коментарі
Ользуня

Отримали наші підгузники ?

Всім привіт) Вчора надійшло повідомлення з нової пошти що нам прийдуть на пробу підгузники "Pampers" і вже сьогодні кур'єр нам приніс посилочку до квартири, і я була дуже здивована упакуванням. Красива коробка а у ній дуже корисні подарунки. Крутий шопер, підгузники та салфетки. На перший погляд нам все дуже сподобалося. Згодом протестимо та напишу свій відгук.
У відгука 4 коментарів