alya_veneta
alya_veneta
Новачок
Відгуки alya_veneta
Коментарі alya_veneta
Отримано лайків
5 Like
alya_veneta

Висновок

Вітаміни під час вагітності і годування.

Цієї вагітності я весь час приймала вітаміни, на відміну вагітності Арінкою лише перших 3 місяці. Але так мені порадила моя лікарка ☝️ тому не займаєтесь самолікуванням. І зрозуміла, що нігті, волосся та шкіра не зазнали сильного впливу гормонами. Можливо в мене не стало густіше волосся як в першу вагітність, але і не випадає тоннами після пологів.

Під час грудного годування вітаміни дуууже важливі. Адже молочко забирає все необхідне в вас для вашого немовля і тут важливо, щоб і вам вистачало цих вітамінів. Мені знайомо, коли годуєш дитинку грудьми, вона гарно набирає вагу, а в мене ламке волосся і нігті і шкіра то жирніє то суха. Це все, через нестачу потрібних вітамінів та мінералів.
Саме вітаміни ПреМама містять комплекс мультивітамінів і мультимінералів. Я вже пройшла курс і обов'язково через 3 місяці знову пройду, щоб молочко не забрало всю Мамину красу ?))))
А ви приймали вітаміни під час вагітності і чи продовжували їх пити під час годування?)
У відгука 1 коментар
alya_veneta

Прийшли мої вітаміни

Отримала сьогодні свої вітаміни. Вагітність в мене 2 і зараз 37 тиждень. Всю вагітність я пила різні вітаміни. Так порадила мій лікар жіночої консультації. З радістю спробую ПреМама gyo. Після пологів приймати вітаміни не менш важливо як і під час вагітності. Пологи досить складний процес і грудне вигодовування потребує також щоб в мами було достатньо вітамінів і мінералів. Ці капсули мають 11 вітамінів та 10 мінералів) Після того, як пройду курс- поділюся враженнями.
У відгука 7 коментарів