РусяД
РусяД
Новачок
Відгуки РусяД
Коментарі РусяД
Отримано лайків
2 Like
РусяД

Якби моя шкіра вміла говорити, вона би точно мені подякувала.

Пишу свій відгук після майже 2ох тижнів користування засобом.
Перш за все, хочу додати, що це ідеальний засіб для використання взимку під час обігрівального сезону, адже моя комбінована, а подекуди і жирна шкіра часто пересихала під впливом сухого повітря. Зараз же ця проблема зникла. Навпаки, шкіра ніжна, зволожена та сяюча.

Також радує, що молочко для тіла від Topicrem чудово підійшов моїй донечці, у якої шкіра схильна до атопії. Для неї я завжди дуже ретельно обираю засоби, адже один «неправильний рух» і можна отримати безліч проблем. Topicrem прекрасно справився з поставленою задачею, тому тепер це перевірений засіб для всієї сім’ї.

Дякую сайту naprobu.ua та організаторам від TM Topicrem за надану можливість взяти участь у тестуванні. Цей засіб для мене свого роду відкриття, адже я давно була в пошуках чогось подібного.
У відгука 0 коментарів
РусяД

Topicrem - любов з першого дотику

Дякую за нагоду протестувати молочко для тіла. Моє перше знайомство відбулося з ним після важкого дня із дворічною дитиною, в якої піднялась висока температура. Думаю, кожна мама знає, як то, коли весь день мрієш потрапити в душ, дочекавшись поки дитина засне. Коли нарешті з’являється час на себе кохану, хочеться хоч трішки розслабитись, і молочко для тіла Topicream добре мені в цьому допомогло.

Сама емульсія має приємний ненав’язливий запах та середню густину, що досить зручно у використанні, бо нічого не розтікається. Після нанесення шкіра стає наче оксамитова, при тому не липка. Для моєї комбінованої шкіри добре підійшла. До речі, навіть на другий ранок шкіра була добре зволожена та відчувався нейтральний запах цього засобу.

Планую затестити молочко на дитячій шкірі, розповім про результат пізніше.

Наразі, дуже задоволена.
У відгука 0 коментарів