1585641557
1585641557
Новачок
Відгуки 1585641557
Коментарі 1585641557
Отримано лайків
1 Like
1585641557

Pampers Active Baby – ще кращий захист від протікань

Ми з Анютою перепробували вже багацько різних підгузків і маємо своїх фаворитів✋?. Та мова не про це, нещодавно ми стали експертами від порталу @naprobu.ua . І були відібрані для тестування оновлених підгузків #pampers_active_baby , чому безмежно раді, оскільки фірму #pampers дуже любимо і саме #pampers були нашими першими підгузками ще у пологовому❤️.
Чесно признаюсь, повною мірою протестувати ми не змогли, оскільки я не врахувала, що лінійка “Active Baby” стартує від 3 розміру, а ми покищо доросли лише до 2-го. Але тим не менше я не втрималась і одненький протестувала наніч?.

Отож, наші висновки:
1. Підгузники насправді дуже зручні, легко одягаються та мають дуже красивий та яскравий дизайн??.
2. Є подвійний манжетик, це дуже зручно, Анютка весь час крутиться у сні, а ці манжетики фіксують памперс у першопочатковому полеженні і не дають жодному шансу на протікання??.
3. Вологу у цих підгузках вбирають перлинки Micro Pearls, тому підгузок після довготривалого використання насправді сухий, і в дитини відсутні попрілості. І хочу зауважити, що цей наповнювач не збирається всередині в одну велику грудку, волога рівномірно розходиться по всій внутрішній поверхні, тому немає дискомфорту??.

Наш вердикт простий, як тільки доростемо, обов`язково будемо користуватись і радити #pampers_active_baby усім близьким та знайомим.
У відгука 6 коментарів