natali_kadyrova
natali_kadyrova
Новачок
Відгуки natali_kadyrova
Коментарі natali_kadyrova
Отримано лайків
1 Like
natali_kadyrova

ПреМама Дуо, враження від прийому

По перше хочу виразити подяку проєкту за можливість прийняти участь у тестуванні комплексу вітамінів і мікроелементів і виразити свою думку.
Перше, що помітили під час прийому те, що покращилось самопочуття, відчувається доповнення всіх вітамінів в організмі, друге те, що помітила зміни, волосся стало міцнішим, а також нігті, та покращився стан шкіри і колір обличчя.
Дуже зручне використання, та компактна комплектація, лише 2 капсули на добу і доповнення недостатніх мікроелементів і вітамінів здійснено, зручно, ще тим, що обов'язково потрібно їх приймати після прийому їжі, не забуваєш поснідати. Вважаю їх кращим рішенням для майбутніх та турботливих матусь, які тільки планують вагітність або після пологів. Якісь дійсно відчувається і після тестування зрозуміла, що саме Премама Дуо це вибір номер 1, та і надалі буду приймати тільки їх. Адже так важливо отримувати відразу необхідний для організму комплекс вітамінів і мікроелементів. Нашим дітям потрібно не тільки отримувати вітаміни під час вагітності, а і мати здорових та щасливих мам😍
У відгука 0 коментарів
natali_kadyrova

Перше враження

По перше хочу сказати дуже велике дякую організаторам та виробникам продукції за можливість тестування якісного вітамінного комплексу для небайдужих матусь.Перше враження про продукт позитивне, почала прийом вітамінів і впевнена результат не змусить чекати.Сподобався дуже склад, тому що зараз буває важко отримувати вітаміни та необхідні мікроелементи з продуктів, ще дуже зручно те, що не потрібно купувати купу різних блістерів вітамінів, а достатньо за день прийняти лише дві таблетки. Мені як матусі дуже важливо отримувати вітаміни та бути здоровою для донечки та майбутнього синочка, тому дякую ще раз за таку можливість прийняти участь у тестуванні, впевнена що після закінчення тестування буду і далі купувати саме ці вітаміни.
У відгука 2 коментарі
natali_kadyrova

Отримала вітаміни

Дякую велике за можливість прийняти участь у тестуванні комплексу вітамінів для майбутніх і турботливих матусь.Вже відзавтра починаю прийом, і впевнена що результат не змусить себе чекати!!!
У відгука 0 коментарів