Yarusya
Yarusya
Знавець
Відгуки Yarusya
Коментарі Yarusya
Отримано лайків
6 Like
Yarusya

Відгук про продукцію

Всім привіт.хочу поділитися своїм результатом тестування даної продукції.
1.багатофункціональна,ультрачорна туш для вій 5в1.вона насиченого чорного кольору із широкою великою кісточкою,яка гарно промальовує та видовжує кожну війку(навіть саму маленьку).Для кращого результату я промальовувала вії 2 рази.туш не осипається,не залишає темних кругів під очима,немає ефекту накладних вій,не обтяжує свої війки.мені вона дуже підійшла і тушшю я дуже задоволена.
2.мініверсія парфуми TTA WONDER.Парфуми дуже приємного,ніжного квіткового аромату,не різкі і не нав'язливі,але є 1 великий мінус-вони зовсім не стійкі....на тілі тримаються приблизно годину,на одязі трішки довше,завдяки мініверсії їх можна носити з собою в сумочці і бризгатися щогодини по потребі,щоб завжди гарно пахнути😉.
3.крем для шкіри навколо очей ANEW енергія протинолу.
Крем ніжний має приємний аромат ніжно пудрового кольору.після нанесення відчувається легенько прохолода. Він не жирний,гарно впитується, не блищить.при повному висиханні його не помітно.при тривалому застосуванні шкіра навколо очей ніби матується(стає світліша і молодша).кремом я задоволена.
Думаю,що краще буде видно результат на більш зрілій шкірі.
Дякую за можливість протестувати дані товари,тушшю і кремом я буду користуватися і надалі духи хотілося би стійкіші.
У відгука 5 коментарів
Yarusya

Отримала свою посилку

Всім привіт)
Вчора забрала посилку з нової пошти,буду починати тестувати продукцію,фірма ця знайома,тому думаю,що товар хороший,але свою думку стосовно даних товарів залишу після хочаби декілька днів тестування.дуже рада та вдячна за те,що дали мені можливість протестувати дану продукцію.
Постараюся зробити все правильно і правдиво,щоб кожен зрозумів всі + та -.
У відгука 0 коментарів
Yarusya

Перевірка вітром)

Я також вперше чую про таку фірму,тому хочеться попробувати все)в мене довге та густе волосся,яке я часто і накручую і випрямляю,бо робота цього потребує(я артист в цирку),тому зачіска має бути завжди і бажано щоб трималася і потребувала додаткових підкручень чи випрямлянь!
Дуже хочу попробувати дану фірму та перевірити чи насправді ефект тримається цілий день,і чи витримає він мої польоти?).Бажаючих є багато,тому бажаю всім удачі!
У відгука 2 коментарі
Yarusya

Ярина

Ще хочу доповнити свої відгуки.Всі крема прийшли гарно запаковані,кожний в своїй індивідуальній ,заводській плівці,в середині кожного також було ось така фольга(незнаю як правильно називається),і саме головне у всіх був дійсний термін дії(до 2023 року).Дана лінійка кремів мені дуже сподобалася,тому я дуже рада,що мені випав шанс протестувати цю косметику,я обов'язково буду користуватися нею сама,а також радити своїм рідним та знайомим)і ще дуже підкупає натуральна основа)
Єдине,що я б попросила додати,так це надписи українською або хоча б російською мовами на кремах для лиця.
У відгука 5 коментарів
Yarusya

Ярина

Всім привіт)сьогодні поділюся відгуком про матуючу 3д масочку лама та крем мамсло для лиця та тіла на органічному маслі обліпіхи та біо екстракті муміє.
Почну з маски.Саме лекало маски мені зовсім не підходить,воно на моє лице завелике(задовге),тому на всіх ділянках,які нище носа,масочка відстає(
Сам малюнок мені теж не дуже сподобався,але думаю що це не саме головне...масочка тканинна,добре пропитана,сиворотки навіть більш чим достатньо,навіть залишилася ще в упаковці,рахую це за +,бо явно краще більше,чим замало)тримала масочку 20хв,вона не висохла,в інструкції написано залишки сироватки втерти в шкіру або витерти ватним диском,я втерла,але потім пішла та змила водою,тому що лице було липке(після змиття відчуття хороші,шкіра ніжна,не блистить....
Особисто я масочок купляти не буду,мені легше нанести крем,та і мені він сподобався більше.
Тепер про крем-масло для сухої та чутливої шкіри.Перше,що хочу відмітити-це дуже приємний запах,сам крем біленький,однорідної консистенції,вміру жирненький.наносила його після душу,гарно лягає,добре впитується,присутній приємний аромат,шкіра ніжна,добре зволожена ,для тіла мені підійшов та сподобався,а для лиця трішечки жирнуватий..лице не блистить,просто вічувається,що лице з кремом.Мені особисто більше сподобався крем -сироватка з кокосом та алое,там більш легка текстура,тому мені підходить більше,а запах більше подобається обліпіхи.Висновок такий:крема сподобалися всі,а вот масочки не дуже.
У відгука 7 коментарів