Екатерина Гнатенко
Екатерина Гнатенко
Новачок
Відгуки Екатерина Гнатенко
Коментарі Екатерина Гнатенко
Отримано лайків
2 Like
Екатерина Гнатенко

Wella Deluxe

За допомогою засобів Wella Deluxe Kerashield 5 мені вдалося зберегти свої локони в гарному стані. Попри те що моє волосся досить добре піддається різним стайлінговим процедурам, було приємно відчувати, що моя зачіска залишається незмінною попри час і зміну погоди, не з'являлася пушистість та різного типу нерівності в моїй зачісці.
Але найбільшим плюсом після використання вказаних засобів для мене стало те, що на наступний день я з легкістю змогла розчесати своє волосся і на ньому не було відчуття липкості та тяжкості.
У відгука 1 коментар
Екатерина Гнатенко

Wella Deluxe з комплексного Kerashield 5

Про своє перше враження я вже описала попередньому відгукі. Наступним етапом тестування отриманого набору я обрала саме укладку з накрученим волоссям. Скажу відверто моє волосся досить добре піддається різним стайлінговим процедурам та досить довго тримає гарний вигляд (накрученим волосся може триматись дуже довго). Та вже ж я користуюсь засобами для закріплення. Перед тим як зробити собі локони, я нанесла мус, а в кінці закріпила все лаком суперсильної фіксації. к результат зачіска протрималась весь вечір, а найприємніше було зранку, коли волосся з легкістю можна було розчесати. Так пасма не були одним єдиним і непорушним цілим. Вони виглядали досить привабливо.
У відгука 0 коментарів
Екатерина Гнатенко

Wella

Отримати набір Wella Deluxe для тестування для мене було досить неочікувано, оскільки до цього заповнювала безліч анкет та експертом я жодного разу не була. Звичайно, що після того як я забрала з пошти посилку, з нетерпінням хотіла її розпакувати, оскільки на той час я лише здогадувалася, що там в середині. Відкривши, була приємно здивована, оскільки все було акуратно і гарно складено в сумочку-органайзер. Звичайно, що в найближчі дні я вже спробувала мус і відразу ж відчула що не має відчуття збирання волосся, на руках також приємне відчуття, а не так як з деякими до цього, коли відчувалось, наче все покрите якоюсь плівкою.
Так як я зачасту вкладаю своє волосся, шляхом випрямлення за допомогою плойки, то в цей раз я вирішила, щоб закріпити результат я збризнула лаком. В результаті навіть трішки попавши під дощ, в мене не було ніяких завитків, тобто волосся залишилося рівним і гарно виглядало.
У відгука 0 коментарів