Katerin29
Katerin29
Експерт
Відгуки Katerin29
Коментарі Katerin29
Отримано лайків
45 Like
Katerin29

Підведення підсумків тестування лаку та мусу для волосся Wella Deluxe

Добігає до кінця тестування продукції Wella Deluxe, отож хочеться підвести підсумки. Перш за все, хочу подякувати порталу naprobu за можливість стати експертом та протестувати нову для мене продукцію, а ТМ Wella за якісну продукцію. Я дуже задоволена результатом використання мусу та лаку Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація. Недоліків я не виявила зовсім.
Переваги мусу та лаку:
1. Флакони зручні у застосуванні
2. Приємний запах, не різкий, ненав"язливий
3. Відсутнє відчуття липкості до рук, шкіри голови, мус та лак не склеюють волосся
4. Легко моделюються будь-які зачіски. Економні витрати мусу та лаку
5. Надаюь волоссю додатковий об"єм, природній блиск, легкість. А головне суперсильна фіксація волосся протягом довгого періоду часу
6. Містять у своєму складі комплекс захисту кератину, який забезпечує захист волосся від шкідливих зовнішніх впливів
7. Після нанесення на волосся не залишають білого наліту, немає ефекту "брудного" волосся та волосся як "камінь"
8. Відсутнє подразнення та алергічних реакцій умене від застосування
9. Мус та лак легко видаляються з волосся розчісуванням та змиваються
10. За допомогою мусу та лаку вдаєься досить легко приборкати неслухняне волосся. Завжди виходиь укладка навсі 100 %.
Добре, що відтепер мої улюблені мус та лак для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація, можна придбати у магазинах мережі Єва (знаходиться неподалік від дому).
Протягом всього періоду тестування я робила різні зачіски: локони, випрямляла, робила хвостик, заколювала волосся шпильками з використанням мусу та лаку Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація. Результатом я задоволена. Тому можу рекомендувати засоби для укладки волосся своїм подругам та знайомим.
У відгука 0 коментарів
Katerin29

Тестування лаку для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація

Привіт усім! Хочу залишити свій відгук про лак для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація. Перш за все, мої вимоги до лаку:
- щоб не заливав волосся, не було як "камінь", а мало природній вигляд;
- не залишав білого наліту;
- щоб у будь - яку погоду зачіска трималась протягом всього дня.
Флакон лаку має дуже гарний дизайн, об'ємом 250мл. Ковпачка немає, розпилювач знаходиться на кришечці. У руках тримати зручно та легко. Дозатор дуже добре розпилює лак. Запах лаку мені сподобався, приємний, не різкий. Лак має суперсильну фіксацію, вказано 5 балів з 5. На звороті розміщена основна інформація (склад, застосування та інше). Дуже важливо, що лак має у своєму складі комплекс KERASHIELD5 (захист кератину), який забезпечує захист волосся від шкідливих зовнішніх впливів. Лак розпилюється швидко, не заливає волосся, а рівномірно лягає по всій довжині. Дійсно, надає зачісці додатковий обєм (потрібно розпилювати на корні волосся). Фіксація на відмінно. Волосся лак не обтяжує, немає відчуття важкості на голові, надає природнього вигляду. Після застосування не залишає на волоссі білого наліту. Шкіру голови в мене не подразнює, алергічні реакції відсутні. Волосся лак не склеює, немає відчуття липкості на руках, шкірі голови.
Отже, я дуже задоволена результатом використання лаку для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація. Вранці протягом декількох днів робила різні зачіски: піднімала волосся у пучок шпильками з фіксацією лаком - одного дня, звичайний хвостик з резинкою для волосся, але з фіксацією чолки (на даний момент намагаюсь її відростити) - на другий день, потім робила локони за допомогою плойки з подальшою їх фіксацією - третього дня. Хочу відмітити, що кожного дня лак справився зі своєю задачею на відмінно, задоволена результатом на 100 %. Недоліків я не знайшла. Зачіски збереглися протягом кожного дня до самого вечора. Лак досить легко вичісується та змивається. Відтепер можу сміливо рекомендувати лак для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація.
У відгука 1 коментар
Katerin29

Тестування мусу для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація

Розпочала я тесування з мусу для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація: флакон cтандартний, гарного дизайну з кришечкою. Мус суперсильної фіксації 5 балів з 5. Дозатор якісний, зручний, кнопка легко нажимається, не заїдає. Застосування: добре струсити перед використанням, тримати дозатор потрібно вниз, коли відбираєте засіб. Мус з'являється рівномірно, виходить у вигляді пінної кульки. Консистенція м'яка, пухнаста, ніби "хмаринка". Має дуже приємний запах, нагадує запах шампуня для волосся. Пінка рівномірно розподілюється по всій довжині волосся, не липка, не пристає до рук, не склеює волосся, після себе не залишає ніяких "крупинок", білих плям. Я наносила на вологе волосся середньої довжини, витратила кількість засобу розміром з яблуко (як і вказано на звороті флакона), після чого сушила волосся феном. За допомогою мусу зачіска легко прийняла необхідну мені форму і об'єм. У мене хвилясте волосся, за допомогою мусу створюю об'єм та з'являються красиві локони, які мені дуже подобаються. Зачіска вийшла красива, об'ємна з виразними локонами, добре зафіксована, волосся має природний блиск та немає відчуття важкості на голові (не відчувала мусу на волоссі). Зачіска має природній вигляд, немає ефекту "брудного" волосся. Укладку волосся за допомогою мусу я зробила вранці і протягом дня я мала вигляд на всі 100%. Тобто ефект від застосування тримається весь день. Приємний запах мусу, ледь відчутний, ненаваязливий тримався весь день. Ввечері після розчісування волосся засіб легко видаляється та легко змивається. Результатом використання мусу для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація я задоволена. Тестування продовжується.
У відгука 3 коментарі
Katerin29

Отримання набору Wella Deluxe на тестування

Доброго дня усім! Дуже рада, що мене обрано експертом на тестування новинки від Wella, а саме мусу та лаку для волосся серії Deluxe. Отримала набір для тестування, який складається з лаку для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація, 250 мл - 1 шт. та мусу для волосся Wella Deluxe Wonder Volume&Protection суперсильна фіксація, 200 мл - 1 шт. Набір упакований в дуже гарну та вмістку брендовану косметичку червоного кольору. Для початку хочеться відмітити красивий, як на мене, дизайн балончиків, вся необхідна інформація (характеристика засобу) вказана на звороті. Щодо мене, то я вибагливо відношусь до вибору засобів для волосся, адже для мене важлива краса та здорове волосся. У мене волосся нормального типу, середньої довжини, хвилясте. Засобами для укладки волосся користуюся майже щодня, мус та лак для волосся використовую іншої фірми. ТМ Wella мені відома, але засобами для укладки ніколи не користувалася, тому із великим задоволенням приступаю до тестування.
У відгука 1 коментар
Katerin29

Сирочки "Простоквашино"

Дуже шкода, що нас в котрий раз не обирають на роль експерта у тестуванні продукціїї, та ми не засмучуємося та надіємося, що можливо нам пощастить наступного разу. Хочеться залишити відгук про сирочки "Простоквашино", які ми нещодавно спробували. Ми завжди купуємо сирочки іншої фірми, але вирішили спробувати новинку.
По - перше: сподобався дизайн пакування сирочків, на стаканчику вказана уся необхідна інформація (дата виготовлення, до якого терміну вжити, з якого віку вживати, як починати вводити у раціон малюка, склад тощо). Для мого малюка 90 г сирочку достатньо за один раз, тому фасування по 90 г у стаканчику досить правильне.
По - друге: сподобалась консистенція сирочку, вона однорідна, без грудочок, не густа та не занадто рідка.
По - третє: смак чудовий, відчувається смак фруктів, солодкий сирочок за рахунок фруктів, які містяться у ньому, цукор відсутній.
Також дуже важливо, що сирок містить біфідобактерії, які дуже корисні для мікрофлори кишківника та імунітету в цілому.
Синочок скуштував сирки "Простоквашино" з різними смаками: банан, мультифрукт, яблуко, всі смаки дуже сподобалися. Тому й надалі будемо купувати та смакувати сирочки від "Простоквашино".
У відгука 0 коментарів