skate
skate
Новачок
Відгуки skate
Коментарі skate
Отримано лайків
3 Like
skate

Pampers Pants любов з першого використання

Ну що ж, нарешті і мені випала можливість стати учасником тестування та поділитись своєю думкою. Спасибі за таку можливість naprobu та Pampers)
Тепер до головного... Отже Pampers Pants трусики 360° comfort fit, тестуємо їх трохи більше тижня і з упевненістю можу сказати, що для нас це любов з першого використання. Перш за все для нас великим плюсом стало те, що підгузки не викликають алергії та попрілостей, особливо в спекотний період літа. Самі трусики мають легкий аромат і є досить тонкими, дихаючими. Також можу відмітити те, що навіть після наповнення вони не провисають між ніжками так, як рідина рівномірно розподіляється.
Нашій малечі 2,1 р. він досить активний, тому одягнути і зняти підгузок Pampers Pants займає всього декілька хвилин, навіть якщо ми на вулиці. Плюс імітація трусиків є дуже зручною, поясок досить широкий, повністю прилягає до тіла але при цьому не здавлює животик і дозволяє вільно рухатись протягом активного часу, резиночки не залишають слідів здавлювання на тілі, надійно захищають від протікань навіть під час нічного сну.
Можу сказати, що для себе суттєвих мінусів не виявила,тільки може хотілось би яскравіших і різноманітних звірят, ну це особисто мені але в подальшому будемо користуватися ними із задоволенням.
А серветки Pampers Aqua Pure стали чудовим помічником, ніжні, гарно очищують без стороннього запаху і є досить зручними у використанні, а завдяки захисному клапану серветки не пересихають.
Приємним бонусом стала еко-сумочка, в якій тепер носимо на прогулянку смаколики і необхідні речі для малюка)
У відгука 0 коментарів