Hryhorieva Alina
Hryhorieva Alina
Новачок
Відгуки Hryhorieva Alina
Коментарі Hryhorieva Alina
Отримано лайків
3 Like
Hryhorieva Alina

Каша від Яготинського

Ми вживаємо продукцію від Яготинського заводу постійно. Приємно було отримати на пробу каші. Дякуємо. Даний продукт обов'язково знайде свого шанувальника, тому що це зручний формат для перекусу для дитини поза межами будинку особливо коли гуртки, гарна погода для довгої прогулянки. Страшній дитині сподобалося і вона отримувала насолоду від споживання. А меншому не дуже, певно за солодке. Ми намагаємося вживати мало цукру. В цілому зручно смачно. Дякую.
У відгука 0 коментарів
Hryhorieva Alina

Гречка та кускус від АХА

В нашій родині кускус та гречка "найходовіші" продукти. Тому отримавши їх на тестування, була приємно здивована. Кількість каші в порції достатньо для одного споживання, її не мало і не багато, а саме достатньо. Шматочків овочів вдосталь. Приправи та сіль в достатній кількості, я додавала оливкову олію (Так люблю, але не люблю надмірно солене). Каша в саше особливо зручна для подорожуючих, тим більше, що згідно буклету, її можливо придбати на заправці.
Для мене як мами двох діток це прекрасна альтернатива бутербродам та холодному чаю.
У відгука 1 коментар
Hryhorieva Alina

Гранола AXA

Моя донька сказала "Ця гранола просто клас". І це правда. Смачно, корисно та вишукано. Пробували і так, і запарювали водою, і з молоком, і з фруктами, і йогуртом. Шматочки ягід та йогурт вразили своїм смаком. Завдяки буклету експерта, що цшов у посилці, вперге дізналась про сублімовані продукти. Іноваційні технології, що застосовує компанія АХА. Для мене це нова інформація. Також в буклеті розповідається про нову лінійку граноли. З донькою вірішили спробувати наступну з шоколадом.
Розмістивши пост у фейсбуці, мені написали, що це найкраща гранола.
Як показало тестування це прекрасна їжа для годуючої мами зі старшою дитиною між купою нагальних справ.
Окремо заслуговує на увагу яскрава кольорова коробка граноли. Стильно виглядає на кухні вдома.
Дякую що надали таку можливість спробувати продукт. Обов'язково придбаємо ще.
У відгука 2 коментарі