yuliia_bozhko
yuliia_bozhko
Новачок
Відгуки yuliia_bozhko
Коментарі yuliia_bozhko
Отримано лайків
1 Like
yuliia_bozhko

Відчуття

Так вийшло, що декілька днів не змогла приймати препарат. Звісно, при регулярному прийомі(як я описала нижче) я відчула значні покращення і була здивована. Але.
2-3 дні я не приймала Альфлорекс, і знову в мене з'явилося відчуття дискомфорту в кишечнику. Хочеться більш пролонгованої дії препарату. Звісно,це не лікарський препарат, а добавка. Можливо, я винна сама, бо приймається препарат курсом. Якість препарату дуже радує. Зараз допиваю останні таблеточки і залишаюся задоволена на 4/5!
Буду приймати при потребі обов'язково.
У відгука 3 коментарі
yuliia_bozhko

Відгук! Самопочуття та стан шкіри.

Всі ми знаємо, що більшість проблем з шкірою йдуть від нашого внутрішнього стану, а саме від стану нашого кишечника! Після першого тижню прийому препарату змін в організмі дуже не було,все так мучало вздуття та відчувався дискомфорт, але після 10 дня та регулювання харчування та води я вже побачила реальні зміни. Більш спокійні відчуття в животі, регулярний туалет, а найбільш неочікувано та радісно для мене, це шкіра обличчя. Зменшилися висипання, шкіра стала здоровішою та зменшився жирний блиск. Вдячна сайту @naprobu.ua за змогу бути експертом, та за спокійний кишечник й здоровішу шкіру.
У відгука 1 коментар