Юлі Ана
Юлі Ана
Новачок
Відгуки Юлі Ана
Коментарі Юлі Ана
Отримано лайків
8 Like
Юлі Ана

Підтримую українського виробника!

Дуже рада, що портал знову починає працювати і по-трошки стартують нові проекти! А кожен проект - це можливість одним із перших спробувати новинку і поділитись відгуками з оточуючими!
Хоч моїй дитині вже 5 рочків і ми вже давно їмо повноцінну їжу, але пюрешки, як м"ясні, так і фруктові, до цих пір є у нашому раціоні, адже їх так зручно брати з собою в якості перекусу на прогулянку чи в тривалу поїздку/подорож. А м'ясні пюрешки дуже любимо вранці на тост в якості паштету - смачно і корисно) Тому із задоволенням візьмемо участь в новому проекті, тим паче - продукція українського виробника!
У відгука 0 коментарів
Юлі Ана

Avon

Ура! Нарешті нове тестування! Із задоволенням візьму участь!
У відгука 3 коментарі
Юлі Ана

Ура! Нове тестування!

Чудовий проєкт! Із задоволенням протестую новинку! Уже заповнила анкету)
Щасти мені та всім учасникам проєкту!
У відгука 0 коментарів
Юлі Ана

Тестування засобів із серії Rich Coconut від Eveline Cosmetics. Підсумкові враження

Термін, відведений на тестування нової лінійки засобів Rich Coconut від Eveline Cosmetics, закінчився, а отже, настав час підведення підсумків і викладення своїх вражень про засоби та їх результативність у своєму підсумковому відгуку.
У своєму першому відгуку я розповідала про зовнішній вигляд, дизайн флаконів косметичних засобів, їх запах та складники. А в сьогоднішньому відгуку хотіла б більш детально розповісти про текстури та ефективність засобів із серії Rich Coconut.
Але, перш ніж розповідати про ефективність кожного із засобів, думаю, необхідно сказати декілька слів про мою шкіру. А вона у мене дуже чутлива, комбінованого типу. Влітку більш схильна до жирності, в холодній період року – до сухості. Також наявні розширені пори. І часті мої супутники – шелушіння і подразнення, так як шкіра чутлива. Тому далеко не кожна доглядова косметика мені підходить. Але у випадку із Rich Coconut від Eveline Cosmetics – я залишилася дуже задоволеною! Дуже здивована, але кожен із засобів мені підійшов просто ідеально!
Ну що ж, тепер про кожен засіб більш детально.

Зволожувальна кокосова міцелярна вода. Консистенція засобу рідка, схожа на звичайну воду. У флаконі трошки піниться. Використовую її для зняття макіяжу. Міцелярка прекрасно розчиняє декоративну косметику, навіть доволі стійку. Терти немає необхідності – просто прикладаю змочений у міцелярці ватний диск до відповідної ділянки шкіри, витримую декілька секунд і знімаю макіяж. У випадку із суперстійкою косметикою процедуру необхідно повторити. Міцелярна вода не подразнює очі та шкіру, не викликає печіння, не залишає плівки чи липкості. Не стягує та не сушить шкіру, навпаки, залишає доволі приємні відчуття. Однак після зняття макіяжу з допомогою міцелярної води я обов’язково додатково очищаю шкіру пінкою для вмивання.

Пінка для вмивання. Вона надзвичайна! Піна дуже ніжна, наче хмаринка, пружна, м’яка, довго зберігає форму та не розтікається. Прекрасно змиває залишки косметики, шкірний жир та інші забруднення. Шкіру не сушить абсолютно, практично не стягує. Після вмивання залишає дуже комфортні відчуття на шкірі, - не хочеться зразу бігти і наносити на лице крем, як це у мене часто буває після інших засобів для вмивання. Пінка гарно розгладжує шкіру, регулює виділення себуму.

Мультиживильний кокосовий крем для шкіри навколо очей. Текстура в крема дуже ніжна, плотненька. Крем дуже легко розприділяється по шкірі, впитується буквально за руками, тому макіяж можна наносити практично одразу. Крем прекрасно зволожує шкіру, навіть живить її, розгладжує дрібні зморшки, завдяки чому рельєф шкіри виглядає рівним, а сама шкіра – доглянутою. Бувало, що я наносила крем безпосередньо перед сном (таке робити, звичайно ж, категорично не можна!), але на ранок не було ніяких ні набряків, ні припухлостей!

Мультиживильний кокосовий крем для обличчя. Крем має просто надзвичайну консистенцію, схожу на збиті вершки! Плотний, густий, але, водночас, дуже ніжний! Крем легко розприділяється по шкірі, впитується дуже швидко – буквально до п’яти хвилин. Абсолютно не залишає відчуття плівки, липкості чи жирного блиску, навпаки, матує шкіру, придаючи їй дуже красивого бархатистого вигляду. Крем прекрасно зволожує та живить шкіру, розгладжує її, якщо є подразнення – швидко регенерує шкіру. Пори не забиває. На початку тестування я боялася, що крем мені не підійде, адже він призначений для сухої/чутливої шкіри, але мої побоювання були марні – крем прекрасно підійшов і моєму комбінованому чутливому типу, абсолютно не викликавши додаткової жирності. В мене таке враження, що даний крем регулює виділення себуму, так як після початку його використання у мене шкіра виглядає значно більш матовою. Використовую даний крем, зазвичай, у вечірньому догляді за шкірою обличчя.

Інтенсивно зволожувальний кокосовий крем для обличчя. Консистенція крему практично ідентична Мультиживильному крему, однак чуть легша. Крем впитується у шкіру буквально за руками, також не залишає відчуття плівки, липкості чи жирності. Шкіра після його використання не блистить. Крем прекрасно зволожує шкіру, розгладжує та робить менш помітними зморшки. Якщо є подразнення чи почервоніння – крем дуже добре заспокоює її. Після використання крему шкіра гарно зволожена, гладенька, підтягнута та доглянута. Використовую крем, зазвичай, вранці.

Жоден із засобів не викливав у мене подразнення, висипань чи алергічних реакцій.
Аромат у всіх засобів надзвичайно приємний – молочно-кокосовий, легенький та ненав’язливий. Доволі стійкий. Наприклад, після нанесення кремів відчувається щонайменше на протязі години.

Підсумовуючи, хочеться сказати, що всі засоби із серії Rich Coconut від Eveline Cosmetics мені дуже сподобались! Кожен продукт має чудову якість та виконує ті функції, якими їх наділив виробник. Всі продукти ідеально підійшли навіть моїй чутливій шкірі, а отже, проявлять себе прекрасно на шкірі будь-якого типу. Цю серію однозначно варто спробувати!

Всім до зустрічі та до нових тестувань!
У відгука 2 коментарі
Юлі Ана

Гель-бустер Vichy Mineral 89. Мої враження

На жаль, я не потрапила у список учасників тестування, але якщо я чогось хочу, то мене не зупинити!))) Тому Гель-бустер Vichy Mineral 89 я купила сама! Хоч спочатку і в форматі мініатюри. Ну дуже мені сподобався! Абсолютно нежирна, легчайша текстура, легко розприділяється по шкірі і швидко вбирається. Шкіра після його використання гарно зволожена і виглядає значно більш доглянутою. Використовувала і під зволожуючий крем і соло.
Засіб однозначно вартий своїх грошей!
У відгука 0 коментарів