Galya23
Galya23
Експерт
Відгуки Galya23
Коментарі Galya23
Отримано лайків
15 Like
Galya23

Результат тестування мусом Wella Deluxe

Тепер я спробувала користуватись мусом, це дуже фіксуючий засіб. Дуже гарно пахне та легко наноситься і треба його зовсім мало. Пробувала робити ним кудряшки. Просто після миття нанесла не велику кількість засобу на вологе волосся і так висушила. То досить добре два дні кудряшки тримались міцно та надійно. Досить гарно додається об’єм та тримається довго та надійно. Навіть після спортзалу мої кудряшки були як нові. І ще після користування мусом від Wella deluxe волосся отримує дуже гарний та живий блиск.
У відгука 1 коментар
Galya23

Лак для волосся Wella deluxe

Спробувала користуватись лаком для волосся #wella_deluxe і можу сказати, що це дійсно хороший та ефективний лак. Фіксує добре, додає блиску та приємного аромату волоссю. Не має відчуття важкості та липкості і навіть після дощику, волосся залишається гарним і не розпушується, як було раніше. А навіть навпаки волосся виглядає здоровим та блискучим. Мені сподобався лак, тому можна його сміло рекомендувати для користування своїм друзям та знайомим. На останній фотці, це моя укладка після сильного вітру, вона майже як свіжа(це другий день) .
У відгука 4 коментарів
Galya23

Паски і пряники.

Я пекла паски на сухих дріждях і вони виросли дуже класно, а це завжди переживання. Мені, наразі подобається продукція від #Dr.Oetker. Дуже класні декори і мені сподобалось, що є однотонні і ти можеш творити, бо зазвичай всі посилки кольорові та однотипні.
Ще ми з сином готували пряники і розпушувач спрацював шикарно. Пряники вийшли гарні, пухкенькі і смачні.
У відгука 1 коментар
Galya23

Починаємо

Сьогодні отримала посилку і приємно вражена. Там стільки всього😳 і все необхідне. Син готовий до творінь з декором і чекає з нетерпінням коли розпочнемо кулінарити. Чоловік замовив «Яблучний пиріг з безе» з книжки з рецептами. Одним словом всі задоволені.
Дякуємо за таку можливість.
Єдине, що я ніколи не користувалась такими рідкими ароматизаторами, тому не знаю як і до чого вони даються, якщо ви-господиньки, знаєте діліться.
У відгука 2 коментарі
Galya23

Суміш Hipp

Моєму малюку 1,6, ми на стадії завершенння ГВ і тестувати суміш нам якраз прийшлось дуже вчасно. Перед сном малюк п’є суміш і спить солодко. Подразнень, висипів чи розладів шлунку не було. Тому нам суміш дуже сподобалась і ми будемо продовжувати її використовувати.
Дуже гарна баночка для зберігання, окреме дякую організаторам.
#naprobuua #naprobuua_hipp #hipp #naprobu_відгуки
У відгука 1 коментар