Yakymenko Katia
Yakymenko Katia
Новачок
Відгуки Yakymenko Katia
Коментарі Yakymenko Katia
Отримано лайків
1 Like
Yakymenko Katia

Бекутан Кідс Мультиімуно

Загалом після тестування Бекутану залишились позитивні враження. Моїй дочці Сніжані півтора роки, зараз дуже полюбила соки. Тому Бекутан я просто розводила водою. Виходив такий ніби сочок. Випивала із задоволенням. Хоча і має трохи кислуватий смак. Виробнику можу порадити додати ще якісь інші смаки. Дуже порадувало те, що не було ніяких побічних дій, висипів і інших видимих змін в організмі. Після закінчення тестування цей продукт сміливо можу порадити знайомим. І в подальшому буду купувати своїй дитині. Дякую за змогу протестувати данний продукт.
У відгука 0 коментарів
Yakymenko Katia

Бекутан

Ось і ми вчора отримали Бекутан Кідс. Доці зараз 1,5 роки. Вже почала пити соки, сподіваюсь не відмовиться і ми також протестуємо. Планую спробувати розводити у водичці або ж молоці. Доця дуже любить молоко.Розпочинаємо взавтра😊Має гарний склад, багато вітамінів. Також хочу порадитись з педіатром.
У відгука 0 коментарів
Yakymenko Katia

Желфікс 1:1

Сьогодні тестувала желфікс 1:1. Сподобалось з ним працювати 100%. Використовувала смородину та малину: було грам 800 смородини і 200 грам малини. Все просто перебила гарненько блендером не виокремлюючи кісточок? Виконувала все згідно інструкції. Вийшло як-то кажуть з першого разу. Так як, консервацією займається мама, то для мене як новачка було приємно працювати, фото результату роботи прикріплюю. Думала буде кислим, але ні, і смак супер і консистенція?
Фото додаю
Далі буду тестувати збитий десерт?
У відгука 3 коментарі