Nazarkevychir
Nazarkevychir
Знавець
Відгуки Nazarkevychir
Коментарі Nazarkevychir
Отримано лайків
7 Like
Nazarkevychir

Клас

Вау щось новеньке. Надіюсь потрапити у тестування. З 2ма дітками прання у мене кожен день. Дуже люблю тестувати нові пральні засоби)? аж слюні течуть так хочеться спробувати. З плямами на дитячих речах справляться не усі порошки.
У відгука 0 коментарів
Nazarkevychir

Питання що до розетка і пампік

Доброго дня. У мене питання стосовно відгуків на сайтах розетки і пампік. На розетці залишила відгук , але не ставила хештегів, чи потрібно було, бо минулого разу розетка не пропускала відгуки з хештегами. І де саме на пампіку залишити відгук, під якою упаковкою трусиків? Під 16 шт яку ми тестували? Чи це значення немає. І чи ставити хештеги на пампіку?
У відгука 2 коментарі
Nazarkevychir

Вологі серветки Pampers

Вологі серветки сподобались тим, що вони майже не мають запаху, на більшій упаковці є зручний клапан щоб надійно закривати і відкивати. Серветки приємні на дотик, з своєю задачею справляються! Реакцій: висипу чи почервонінь у дитини не було. Серветки плотні, цупкі і не твуться. Але їх текстура мені не подобається. Це їх єдиний мінус. Я люблю паперову основу, тому завжди купляю від фірми haggis
Сумка-шопер дуже крута нам дуже сподобалась і тепер на прогулянку беру тільки її. Вона всістка і вміщає всі дитячі речі і навіть більше)
У відгука 0 коментарів
Nazarkevychir

Трусики Pampers

Нам пощастило взяти участь у тестуванні трустків Pampers на портелі @naprobu.ua. Ми трусиками Pampers користуємося вже давно, тому участь у тестуванні була для нас приємним бонусом) У порівнянні з трусиками Haggis, трустки Pampers набагато кращі! Тоненькі, м'якенькі, приємні на дотик, резиночка ніжна і не натирає животик. Волога розприділяється рівномірно і наповнений памперс не бовтається між ніжками.
Памперси active baby мені не сподобались тому я спочатку скептично відносилась до трусиків, але як виявилось даремно. Багато хто пише, що вони маломірки, я б так не сказала, просто це ж трусики, мені здається так і має бути, все має гарно прилягати і щоб памперс був малопомітним. Син важить 11 кг при 80см росту, 4 розмір йому якраз супер, а от моїй знайомій більше подобається коли памперс вільніший і вони на такіж параметри беруть уже 5.
Стосовно мінусів це незначний запах, але я завжди витягую масперси з упаковки і за день запах зникає. Ну і стосовно 12 годин сухості, так памперс не протікає, але після ночі попа в дитини всетаки мокрувати, незавжди але буває, все заледить скільки дитина напісяє вночі. Дуже рідко, але буває що резиночки залишають незначні сліди між ніжками, напевно це залежить від активності дитини і від того чи добре все розправлено. Висипу і реакцій на попі у дитин не було. Нам трустки памперс підійшли, тому ми і надалі будемо ними користуватися.
У відгука 1 коментар
Nazarkevychir

Ура ми в проекті!

Юююхххуукуввв ми в проекті! Ура, ура))) Знетерпінням чекаємо посилочку, у нас якраз наші запаси закінчуються)) Недавно перейшли саме на трусики Pampers і дуже нам вони подобаються? Тому дуже тішусь, що ми потрапили на тестування)) Бажаємо усім гарного тестування і приємних вражень!) Дякуємо що обрали нас)
У відгука 1 коментар