solik_k
solik_k
Новачок
Відгуки solik_k
Коментарі solik_k
Отримано лайків
0 Like
solik_k

Суміш NAN Optipro 3

Дуже пощастило взяти участь в тестуванні даної суміші!
Ми користусиувались сумішшю NAN Optipro 2 і коли після року постало питання перевести малюка на коров’яче молоко, організм його не сприйняв, проте всім відомо, що після року дитини кальцій надважливий для розвитку в достатніх для цього кількостях. Суміш я обирала по співвідношенню ціна-якість.
Також хочу відмітити дуже зручну упаковку, яка не деформується та закривається герметично, щоб не потрапляла волога, наявна зручна Мірна ложечка, яку можна компактно розмістити в упаковці.
Суміш дуже добре розчиняється у воді, жодного разу не було комочків.
Мені дуже імпонує склад суміші, наявність вітамінів та мікроелементів, а також відсутність цукру та пальмової олії.
Саме головне - те, що син їсть дану суміш з величезним задоволенням та не має проблем зі стільцем.
Радила, раджу і буду радити дану суміш діткам для вживання після року.
У відгука 0 коментарів
solik_k

DentaLife - ласощі по догляду за порожниною рота у собак

Всім відомо, що здорові зуби - це запорука здоров’я та нормального травлення. Гігієна рота дуже важлива для собак, бо неналежний догляд провокує зубний наліт, камінь та неприємний запах. Всі ці ознаки були у моєї Альфи, порода кокер-спаніель.
Тестували палички ми місяць.
При першій спробі скуштувати паличку вона не показувала великого зацікавлення і це не дивно, тому що відсутні ароматизатори. Мені палички пахнуть хлібчиком.
Коли Альфа взяла першу паличку, не їла її, а просто охороняла. Їй не був комфортний розмір. Хоч палички підходять для собак від 12 кг, а в неї 14 кг, довелось розрізати палички на менші шматочки, тоді Альфа смакувала без проблем.
Пориста структура нагадує структурі кістку.
Розпробувавши палички, важко було дотримуватися дозування, бо собака просила ще!
Водичку пила, як завжди.
На рахунок результату - колір зубів став білішим, зник неприємний запах, а це було нашою бідою і не допомагали ніякі гелі. Тому рекомендую палички та буду купувати для своєї собаки, так як результат очевидний! Спробуємо палички для менших порід. Також зазначу, що собака стала активнішою незважаючи на свій поважний вік.
У відгука 0 коментарів