Kristiklazareva
Kristiklazareva
Новачок
Відгуки Kristiklazareva
Коментарі Kristiklazareva
Отримано лайків
6 Like
Kristiklazareva

Торт снікерс з Dr.Oetker

Готувала сьогодні торт снікерс для бісквіта використала какао від Dr.Oetker і для заварного крему використала ванільний цукер получилося все супер і дуже смачно
У відгука 6 коментарів
Dashiki1984
Тортик, думаю, очень вкусный!
Доценко
Подскажите как вам какао?не горчит? поделитесь рецептом пожалуйста заварного крема
roksolana_kozoriz
Смачного Вам
Kristiklazareva
Доценко, какао супер))) .Спочатку приготуємо заварний крем,для цього в банячок наливаємо 100 мл молока(50 мл відкладаємо в сторону) додаємо цукор,ванільний цукор.Доводимо молоко до кипіння ,а за цей час розводимо крохмаль в 50 мл молока і тоненькою струйкою вливаємо до молока.Варимо крем до загустіння. 7.Крем повинен повністю охолонути ,за цей час збиваємо міксером масло і додаємо до нього охолоджений крем.Все крем готовий
Доценко
Kristiklazareva, спасибо большое, попробую по вашему рецепту,а то у меня комочки получаются
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Kristiklazareva

Розпушувач від Dr.Oetker

Дякую за таку можливість тестувати вашу продукцію))
У відгука 11 коментарів
Dashiki1984
Ой, какое все вкусное!
proshakovaoksana
А можно рецепт вот этих аппетитных трубочек?! Пожалуйста!! И на фото заметила кондитерский мешок, вы набором брали или мешок и насадки отдельно? Я все хочу купить и не могу определиться как лучше взять по отдельности или набором, одноразовые мешочки или силиконовый?!
Orawing
А трубочки ви робили з кремом від dr.oetker?
Kristiklazareva
proshakovaoksana, 1.В муку додаємо розпушувач,сіль,масло і претираємо це все в крошку. 2.Добавляємо сметану і замішуємо тісто,тісто ставимо на 1 год в холодильник. 3.Готове тісто розкатуємо,ріжемо на полоски і намотуємо на конус(в мене його не було ,тому я намотувала на фольгу). 4.Змащуємо наші трубочки жовтком і запікаємо при 180 градусах 20-25 хв. 5.Трубочки залишаємо щоб охолонули,за цей час готуємо білковий крем.Для цього на маленькому вогні нагріваємо воду з цукром до 110 градусів.Окремо збиваємо білки з лимонним соком до стійких піків.Тоненькою струйкою вливаємо сироп до білків і продовжуємо збивати поки крем не остине. 6.Крем перекладаємо в кондитерський мішок і наповнюємо трубочки.
Kristiklazareva
proshakovaoksana, Мішок кондитерський купляла силіконовий і цілий набір насадок))
Kristiklazareva
Orawing, для коему використовувала білки,цукор,воду і лимонний сік
proshakovaoksana
Kristiklazareva, огромное спасибо))) будем эксперементировать
Yana Tokarenko
Kristiklazareva, Спасибо большое Вам за рецепт, и я возьму себе на заметку!
Orawing
Kristiklazareva, зрозуміла)) дякую))
proshakovaoksana
сегодня открыла ваш рецепт, думала поэксперементировать, а потом поняла, что наверное сегодня не получится т.к. в рецепте не написаны дозировки, а на глаз как то страшновато, не могли бы вы дополнить рецепт сколько чего нужно конкретно?? За раннее большое спасибо!
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Kristiklazareva

Розпушувач від Dr.Oetker

Дякую за таку можливість тестувати вашу продукцію))
У відгука 11 коментарів
Dashiki1984
Ой, какое все вкусное!
proshakovaoksana
А можно рецепт вот этих аппетитных трубочек?! Пожалуйста!! И на фото заметила кондитерский мешок, вы набором брали или мешок и насадки отдельно? Я все хочу купить и не могу определиться как лучше взять по отдельности или набором, одноразовые мешочки или силиконовый?!
Orawing
А трубочки ви робили з кремом від dr.oetker?
Kristiklazareva
proshakovaoksana, 1.В муку додаємо розпушувач,сіль,масло і претираємо це все в крошку. 2.Добавляємо сметану і замішуємо тісто,тісто ставимо на 1 год в холодильник. 3.Готове тісто розкатуємо,ріжемо на полоски і намотуємо на конус(в мене його не було ,тому я намотувала на фольгу). 4.Змащуємо наші трубочки жовтком і запікаємо при 180 градусах 20-25 хв. 5.Трубочки залишаємо щоб охолонули,за цей час готуємо білковий крем.Для цього на маленькому вогні нагріваємо воду з цукром до 110 градусів.Окремо збиваємо білки з лимонним соком до стійких піків.Тоненькою струйкою вливаємо сироп до білків і продовжуємо збивати поки крем не остине. 6.Крем перекладаємо в кондитерський мішок і наповнюємо трубочки.
Kristiklazareva
proshakovaoksana, Мішок кондитерський купляла силіконовий і цілий набір насадок))
Kristiklazareva
Orawing, для коему використовувала білки,цукор,воду і лимонний сік
proshakovaoksana
Kristiklazareva, огромное спасибо))) будем эксперементировать
Yana Tokarenko
Kristiklazareva, Спасибо большое Вам за рецепт, и я возьму себе на заметку!
Orawing
Kristiklazareva, зрозуміла)) дякую))
proshakovaoksana
сегодня открыла ваш рецепт, думала поэксперементировать, а потом поняла, что наверное сегодня не получится т.к. в рецепте не написаны дозировки, а на глаз как то страшновато, не могли бы вы дополнить рецепт сколько чего нужно конкретно?? За раннее большое спасибо!
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися
Kristiklazareva

Розпушувач від Dr.Oetker

Дякую за таку можливість тестувати вашу продукцію))
У відгука 11 коментарів
Dashiki1984
Ой, какое все вкусное!
proshakovaoksana
А можно рецепт вот этих аппетитных трубочек?! Пожалуйста!! И на фото заметила кондитерский мешок, вы набором брали или мешок и насадки отдельно? Я все хочу купить и не могу определиться как лучше взять по отдельности или набором, одноразовые мешочки или силиконовый?!
Orawing
А трубочки ви робили з кремом від dr.oetker?
Kristiklazareva
proshakovaoksana, 1.В муку додаємо розпушувач,сіль,масло і претираємо це все в крошку. 2.Добавляємо сметану і замішуємо тісто,тісто ставимо на 1 год в холодильник. 3.Готове тісто розкатуємо,ріжемо на полоски і намотуємо на конус(в мене його не було ,тому я намотувала на фольгу). 4.Змащуємо наші трубочки жовтком і запікаємо при 180 градусах 20-25 хв. 5.Трубочки залишаємо щоб охолонули,за цей час готуємо білковий крем.Для цього на маленькому вогні нагріваємо воду з цукром до 110 градусів.Окремо збиваємо білки з лимонним соком до стійких піків.Тоненькою струйкою вливаємо сироп до білків і продовжуємо збивати поки крем не остине. 6.Крем перекладаємо в кондитерський мішок і наповнюємо трубочки.
Kristiklazareva
proshakovaoksana, Мішок кондитерський купляла силіконовий і цілий набір насадок))
Kristiklazareva
Orawing, для коему використовувала білки,цукор,воду і лимонний сік
proshakovaoksana
Kristiklazareva, огромное спасибо))) будем эксперементировать
Yana Tokarenko
Kristiklazareva, Спасибо большое Вам за рецепт, и я возьму себе на заметку!
Orawing
Kristiklazareva, зрозуміла)) дякую))
proshakovaoksana
сегодня открыла ваш рецепт, думала поэксперементировать, а потом поняла, что наверное сегодня не получится т.к. в рецепте не написаны дозировки, а на глаз как то страшновато, не могли бы вы дополнить рецепт сколько чего нужно конкретно?? За раннее большое спасибо!
Мар'яна Палюх
oksana_plechij, дитина тепер хоче все їсти лише з цим соусом))
Щоб залишити коментар необхідно Авторизуватися