Вікторія Ременяка
Вікторія Ременяка
Знавець
Відгуки Вікторія Ременяка
Коментарі Вікторія Ременяка
Отримано лайків
4 Like
Вікторія Ременяка

Здоровий сон-запорука ментального здоров'я!

В зв'язку з війною, і коли кохана людина, рідний брат і дядько воюють, то дуже тяжко тримати себе в руках і не нервувати. Чоловік пішов воювати з перших днів вторгнення і в мене на фоні стресу і поганого сну (думаю як у всіх) в грудях виросла фіброаденома. Тому дуже важливий спокій і здоровий сон. Бажаю всім удачі і не ігноруйте сигнали, які подає нам наше тіло.
У відгука 3 коментарі
Вікторія Ременяка

Дуже чекала тестування від AVON

Чесно кажучи, набридли парфуми якими користуюсь)
З радістю протестую ці))
Опис парфум інтригує, тим паче, треба змінювати настрій на осінній)
Всім дівчаткам бажаю успіху)
У відгука 0 коментарів
Вікторія Ременяка

Текстури тестованої продукції

Вже пройшло достатньо часу від початку тестування, тому можна робити висновки. Сироватка з вітаміном С - текстура масляна, добре живить, треба наносити невеликим шаром, тоді швидко вбирається шкірою. І якщо я правильно зрозуміла не тестується на тваринах, що дуже добре. А тепер моя нова любов гель для душу з запахом вершків з какао, на вигляд наче з шиммером, переливається, кремова текстура, але мене підкорив запах. Я просто не можу заспокоїтись себе нюхати) Солоденький, ніби ванільний, ненав'язливий) Гелю кажу три ТАК!)
У відгука 2 коментарі
Вікторія Ременяка

Avon - бренд знайомий кожному.

Я впевнена, що немає в Україні людини, яка незнає цього бренду. Памятаю, як в шкільні роки ми з сусідкою грались в магазин, і в ньому продавали продукцію Avon одна одній, тому що її мама і тітка були консультантами компанії, і продуктів вдома було не мало, тому знайома з брендом давно) Коли змогла заробляти, сама почала користуватись. Великий вибір якісної продукції по доступним цінам. #naprobu #Naprobu_avon
У відгука 0 коментарів
Вікторія Ременяка

Свято наближається Свято наближається Казковий вечір і чарівна мить Згадай усе, про що мрієш ти

Мені на тестування, прийшла сироватка з вітаміном С та гель для душу, і дуже мила новорічна коробочка. До сироватки є інструкція, шкода що немає української мови, але це не проблема, можна зайти на сайт і все знайти. Баночка скляна, виглядає дуже круто. Текстура приємна легкої олійки, запах ненав'язливий для сухої шкіри, особливо взимку просто must have! Другий продукт - це гель для душу «Вершки і какао». Запах зимового вечора, де ти з какао, під пледом в піжамі дивишся якийсь фільм (це мої асоціації). Ще мені подобається, те що в Avon, можна знайти продукти і подарунки для кожного члена сім'ї, а це дуже полегшує новорічну метушню. Дякую, Avon і Naprobu, що спробувала нові для себе продукти.
У відгука 0 коментарів