Maria Zateeva
Maria Zateeva
Знавець
Відгуки Maria Zateeva
Коментарі Maria Zateeva
Отримано лайків
16 Like
Maria Zateeva

Фінальний відгук бекутан

Головним завданням було зацікавити вживати маленького експерта оскільки їй лише 1,7 роки, тестували бекутан два тижні, як зазначено в інструкції, коли я їй показала коробку, її зацікавив малюнок, я запитала чи донечка хоче спробувати, вона із задоволенням кивкула так. Я вирішила спробувати спрчатку розвести у воді, і тут я знайшла мінус, що в інструкції невказано в якій кількості його потрібно розводити, розводила я приблизно завжди як на фото, далі дала донці, і тут я була здивована вона випила все! Смак їй сподобався, і мені навіть ні дня недовелося додавати в сік чи в іншу рідину як зазначено в інструкції, кожного дня коли я витягувала нове саше, вона із радістю його вживала.
Отже висновок наш такий, вживати можна його навіть самим маленьким дітям від 1року, побічних дій у нас не виникло жодного разу, дочка за 1,7 ще жодного разу не хворіла, надіюся що бекутан зміцнив її імунітет, спробуємо ще в холодну пору року, будемо підтримувати імунітет з бекутаном!
Дякуємо що мали змогу спробувати його!
У відгука 4 коментарів
Maria Zateeva

Бекутан Кідс

Вчора і ми отримали на пошті посилку, прочитавши інстукцію із задоволенням спробуємо дієтичну добавку, оскільки дочці майже два роки, і про здоров'я дитини потрібно дбати з народження,
а дану дієтичну добавку можна приймати з одного року. Чудово що добавка має смак апельсина, спробую розводити у воді, але якщо не сподобається, додам у сік, добре що вміст саме можна розчиняти в іншій рідині чи то молоко, сік чи йогурт.

Протестуємо і годом напишу відгук про Бекутан Кідс.
У відгука 0 коментарів
Maria Zateeva

Смак паски хвалили усі.

Паски готовила вперше, за рецептом з "книжки з рецептами" сам рецепт дуже простий і зрозумілий. Дріжджі, дуже гарно спрацювали, тісто гарно виросло, було пухке. Тепер це мої улюблені Дріжджі, буду купувати завжди, і радити усім знайомим. В нашій сім'ї люблять сухофрукти, тому до тіста додали багато їх і плюс цедру апельсина на для кращого смаку, і про ваніль не забули, Ох який запах у ваніліна. Далі тісто поклала у форми, тісто у формах підросло, відправила у духовку на 50 хв при 180°.
А далі найулюбленіше завдання, прикрасити паски, збила глазурь, і як чудово що у Dr.Oetker є такі чудові посипки, як на мене получилося красиво.
У відгука 0 коментарів
Maria Zateeva

Готуємося до Пасхи разом з Dr.Oetker

Сьогодні ми з дочкою спекли медові пряніки, покрили глазурю, а далі включили фантазію і почали прикрашати декором, кожен прянік прикрасили метеликами. Вони міцні і якісно зроблені.
Ось так у нас получилося, готовила в перше пряніки, з любов'ю.
Ми задоволені!!
Дуже радіємо що тестуємо продукцію від Dr.Oetker..
Дякуємо
У відгука 0 коментарів
Maria Zateeva

Отримала чудову посилку!

Цього року Паска буде не тільки смачна але і красива, вже неможу дочекатися коли почну її готовити.
Дуже дякую за книжечки з рецептами, Ох які там прості і смачні рецепти випічки, відкриваючи сторінку хочеться зразу пекти!!
Дуже радію що отримала змогу протестувати продукцію від Dr.Oetker.
Ще раз велике дякую!
Фото рецептів надішлю згодом.
У відгука 2 коментарі