Karasinka
Karasinka
Новачок
Відгуки Karasinka
Коментарі Karasinka
Отримано лайків
7 Like
Karasinka

Декор срібні перлини

Не знаю як ваші діти реагують на "посипки", але мій від них фанатіє. Ми прикрашаємо ними все: від торту до запіканки. І коли він побачив срібні кульки - то спочату не зрозумів навіть що це. Але скуштувавши був просто в захваті. Посипки дійсно схожі на металеві кульки, в кремі вони не розтікаються, як це буває з кольоровими кульками. Дуже добре тримають форму. Легко рокусуються, тому можна не переживати про пошкодження зубної емалі. Ідеальний варіант для декорування будь яких десертів. Такі срібні перлини додадуть вашим десертам вишуканості та шарму.
У відгука 12 коментарів
Karasinka

Десерт Тірамісу від dr.Oetker

Це просто ідеальний десерт для мене.
По-перше - у нього ніжний смак, легка текстура, він не викликає важкість, нашій родині зайшов на ура!
А по-друге - його дуже легко готувати, просто змішати вміст пакету з молоком і вершками та гарно збити міксером. Ніяких тобі випікань, варіння та інших зайвих процесів. 5 хвилин - і твоя родина радіє смачному десерту.
Тепер у мене завжди в запасі 2-3 пачки тірамісу від dr.Oetker на випадок неочікуваних гостей та й просто побалувати родину.
На мою думку це справжній мастхев для будь-якої жінки, яка час проведенний з сім'єю цігує більше ніж час проведенний на кухні.
У відгука 6 коментарів