tasya-mel
tasya-mel
Знавець
Відгуки tasya-mel
Коментарі tasya-mel
Отримано лайків
5 Like
tasya-mel

Кінець тестування від cooker

Ось і прийшлов час кінця дегустації м'ясної продукції від Cooker.
Загалом, вся продукція вищого гатунку. Куштували всі: і дорослі і діти. Особливо малечі до смаку прийшлися молочні сосиски. Хлоці (2.7 р.) злопали майже пів пачки за раз. Інші смаколики прийшлися більше до смаку дорослим. Особливо нарізна ковбаска.
Що дуже приємно це склад продукції (як заявляє виробник 70-90% це м'ясо) та терміни його придатності (15-60 діб). Все це свідчить забезпечення якісним продуктом споживача не лише виробником, а й посередника інтернет-магазин Cooker, який турбується за свій рейтинг на ринку України!
Дякую Cooker та Naprobu за можливіть тестування!
У відгука 0 коментарів
tasya-mel

Подаруночок від cooker

Сьогодні отримали м'ясний подаруночок від Cooker. Дуже здивована об'ємом продукції. Чомусь думала, що з усього зазначеного буде всього потрошки. А отримавши пакетик від кур'єра (між іншим дуже вічливий та приємний у спілкуванні!!!) була здивована його вагою. В наборі декілька видів ковбаски, баличок, сосиски. Ммммм.... смакота. Останні буде дегустувати синочок!
Обов'язково поділимося результатами смакування ковбасок та м'яска.
Дякую, naprobu та Cooker за довіру у тестуванні українського виробника!
У відгука 7 коментарів
tasya-mel

Вологі серветки Pampers Agva

Ну, що, шановні!
Продовжуємо тестувати продукцію Pampers від Naprobu.
Цього разу розширений відгук про серветки Agua pure.
На дотик вони м'які, вологі, з легким приємним запахом. З упаковки можна дістати лише ту кількість, яку потрібно. Не так як в інших - ціла купа одночасно.
Використовуємо їх в основному за потреби витерти ручки чи обличчя малечі на вулиці. Для ніжної дитячої попки в пріоритеті зараз водичка ( вже вік такий - 2 роки). Але думаю, що і з нею вони б справилися на всі 100%.
Поки ними задоволені!
Дякуємо Pampers та Naprobu за довіру в тестуванні дитячої продукції!
У відгука 0 коментарів
tasya-mel

Pampers pants

Декілька разів приймала участь від naprobu і все "мімо". І, ось, з'явилися памперси. Ті, якими ми користуємося. Заповнили анкету, і вуаля - ми в числі везунчиків!!!Отримали нашу посилочку декілька днів назад. Вже встигли випробувати! Враження дуже приємні. Серветки чудові. Бруд витирають на ура. Відсутній різкий, специфічний запах. На дотик м'якенькі й достатньо вологі.
Щодо памперсів, то вони теж не підкачали. М'які, з приємним запахом. Легко вдягаються. Зручна резинка на поясі щільно облягає талію малечі і недає попісам протекти. Будемо їх випробувати далі!!!
Дякую naprobu та Pampers pants, що обрали нас!
У відгука 0 коментарів