mari4e4ka
mari4e4ka
Знавець - Блогер
Відгуки mari4e4ka
Коментарі mari4e4ka
Отримано лайків
13 Like
mari4e4ka

Тестування Nestogen 3

Майже перед самим початком тестування ми були на ГВ і я дуже зраділа ,коли ввійшла в список учасників тестування,так як треба було сина годувати,а Nestogen 3-для мене найкращий варіант! Майже при покупці більшості товарів ,в тому числі і суміші і кашок,для мене велику роль відіграє виробник,в Nestogen це-Європа,і якість упаковки! Незнаю чому,але якщо я беру в руки і мені та упаковка візуально і по якості сумнівна ,які б гроші то не коштувало -я не куплю! Ще одним плюсиком Nestogen 3 є відсутність пальмової олії ,я теж на це звернула увагу. Знаю,по роботі,що відомі бренди дитячого харчування виготовляють на експорт зовсім не такої якості продукцію як для країн Європи,в Nestogen ж такого немає,поважають і люблять діток всього світу ! Суміш Nestogen 3 підійшла нам ідеально ,животик не турбував,з туалетом було все ок!Склад суміші мені дуже подобається ,якраз все те ,що потрібно для росту і розвитку малюків такого віку! Ситна суміш ,син спить всю ніч,після того як ми її випиваємо перед сном ! Чи порадила б я Nestogen 3-однозначно ,багато знайомих з дітками такого віку як мій син,то я і так вже всім розказую і пояснюю всі плюси ,чому варто обрати Nestogen 3. Дуже рада тестувати суміш такої якості ! Nestogen 3 то є ❤️
У відгука 0 коментарів
mari4e4ka

Підсумок тестування

Хочу відзначити ,що мамалак дійсно працює!!! Дитину не впізнати після використання мамалаку! Спокійний сон і животик! Більш того ,тепер я всім його рекомендую,щиро,так як сама розумію і бачу на скільки це дієвий препарат. Так як я працюю провізором ,то запитую в клієнтів ,які його купують чи допомагає ,а якщо купують вперше,то із задоволенням пояснюю і розказую ,вже не лише як спеціаліст аптечної сфери ,а і як мама,яка мала таку нагоду скористатися цим препаратом!
Мамалак це дійсно є крапелька щастя для маленьких животиків!
Щиро рекомендую!🌷
У відгука 4 коментарів
mari4e4ka

Мамалак

Дуже доступно розписана інструкція і зручно дозувати ,так як присутня крапельниця,вже не прогадаєш і скільки треба накрапаєш.
Для мене ще важливим є і виробник. В Мамалак це-Італія.
Я в принципі довіряю закордонним препаратам і віддаю їм перевагу ,якщо є вибір між Вітчизняними і імпортними.
Отож,гоу,тестувати)))
У відгука 2 коментарі
mari4e4ka

Щастя в домі-задоволений малюк

Отримали крапельки на тестування. В нас ,дякувати Богу,проблема з животиком була лише два рази,але такі ,що ого-го ,допомогли нам ректальні катетери ,а потім я вже сама придбала мамалак,ще до тестування і ще декілька препаратів,тому і незнаю ,що допомогло(((
Такщо тепер будемо пробувати суто мамалак і вже поспостерігаю за результатом.
Можу сказати одне:я працюю в аптеці,не засиділася в декретній відпустці,то ці крапельки дуже користають попитом.
Навіть вчора купили мамалак,а це вже щось означає. Користуються попитом ,значить є результат .
Протестуємо і відгукнемося!
У відгука 4 коментарів
mari4e4ka

ПреМама дуо

А ми вже народилися?? !
І далі приймаємо цей комплекс,хочу зауважити ,що він таки реально крутий! Я дуже добре себе почуваю,волосся супер(не випадає,не січеться),нігтики супер,як в мене так і в малюка!
Я задоволена ПреМама дуо на 200% і можу сказати з впевненістю,що під час грудного вигодовування я їх однозначно буду вживати!?????
Хто ще вагається ,то раджу піти і купити ,нема чого ще думати. Якісний і ефективний комплекс для жінок ,які планують вагітність,які вже в очікуванні щастя і для годуючих матусь!
У відгука 0 коментарів