Оля Левицька
Оля Левицька
Знавець
Відгуки Оля Левицька
Коментарі Оля Левицька
Отримано лайків
3 Like
Оля Левицька

Класне тестування!)

Люблю волосся вирівнювати, крутити на афроплойку, на плойку з грубим діаметром і т.д. От конусною ніколи не пробувала) Було б цікаво)
У відгука 0 коментарів
Оля Левицька

Висновки

Брала участь в тестуванні Альфлорексу протягом 30 днів.
Одним словом - Результату немає.
Перші кілька днів було відчуття легкості , та це швидше за все через зміни в харчуванні, а не заслуга даних пробіотиків. Оскільки вартість даного БАДу достатньо висока, тому навряд чи я його спробувала б, якби не тестування на сайті Na probu.
#naprobuua #naprobuua_Альфлорекс #Альфлорекс #naprobu_відгуки #symbiosys #symbiosys_alflorex
У відгука 0 коментарів
Оля Левицька

Сумнівний результат

Лишилось допити кілька таблеток Альфлорекс... а результату немає... Пила кожного дня, запивала великою кількістю води. На початку здавалось, що змінився стан кишечнику , але я думаю , що це швидше ефект плацебою або те, що я трішки змінила привички в своєму харчування )))
В моєму випадку, вони мені ні шкодять, ні допомагають, планую допити решту таблеток, але сумніваюсь, що результат зміниться.
А як у вас результати? Є якісь позитивні враження від прийому даного препарату? Можливо зміни не лише по кишечнику, а й по шкірі, самопочутті?
У відгука 1 коментар
Оля Левицька

Обожнюю vichy!

Регулярно купляю косметику від Vichy. Міцелярна водичка і термальна вода - це для мене Маст-хев літом!
Також користуюсь кремом для нормальної і комбінованої шкіри. взагалі вважаю, що після 25 років за шкірою обличчя просто НЕОБХІДНИЙ професійний догляд! vichy це та фірма, якій я довіряю вже роками, і раджу всім. Хотіла б через тестування спробувати якусь нову продукцію!)
Удачі мені і Вам дівчатка!)
У відгука 13 коментарів
Оля Левицька

Відчуття після 3х денного прийому.

Приймаю Альфлорекс вже 3й день... Таблетки маленькі, зручно пити; упаковані в зручну баночку, яку ідеально брати з собою) Щодо відчуттів, то наразі висновки робити дуже рано, але замітно, що зникло відчуття вздуття, яке в мене практично завжди через сидячу роботу, проте появилось висипання на лиці - хоча при очищенні організму - це нормальна практика., тому за це я не хвилююсь )
П"ю 2 літри води в день, приймаю Альфлорекс надалі і слідкую за своїм самопочуттям !)
А які у Вас відчутні зміни?
У відгука 7 коментарів