Valenty
Valenty
Експерт
Відгуки Valenty
Коментарі Valenty
Отримано лайків
11 Like
Valenty

Тестування продукції Dr.Oetker

Нашій родині прийшло на тестування від порталу naprobu.ua набір продукції Dr.Oetker. Відразу хочу подякувати за таку можливість. До набору для тестування входило: Желфікс 1:1 – 3 шт; Желфікс 2:1 – 3 шт; Желфікс 3:1 – 3 шт; Желе для торта безбарвне – 3 шт; Желе для торта червоне – 3 шт; Збитий десерт – 2шт.
В літню пору року такий набір дуже доречі. Наше тестування пройшло дуже швидко і дуже вдало. Підводжу остаточні висновки нашої родити по тестовому набору продукції Dr.Oetker:
- Желе для торта можна використовувати не тільки як для оформлення торта, але і як самостійний десерт. Желе дуже швидко розчиняється, не береться комками і швидко охолоджується. Добре тримає форму, легко відстає від посуду. Желе для торта червоне має насичений червоний колір. На смак желе не дуже солодке, немає посторонніх присмаків. Желе для торта дуже сподобалося.
- Із Желфіксом (1:1,2:1,3:1) варити варення (джем) одне задоволення і економія часу та цукру. Необхідно дотримуватися інструкції на звороті пачки. Незважаючи на пропорції цурку (кількість, яка вказана на звороті пачки) варення залишається солодким, густим, не розтікається, не витікає із випічки. На смак, як свіже яблучне пюре ( робила яблучне варення).Не потрібно стерилізувати банки і у мене варення зварилося за 10-15 хв . І надалі будемо користуватися желфіксом
- Збитий десерт- пропорції молока повинні відповідати інструкції на звороті пачки. Молоко швидко збивається в пишну піну, яка не осідає. Збитий десерт добре використовувати як крем та оформлення тортів, як самостійний десерт, можна добавляти в каву. На смак нагадує вершкове морозиво, яке трохи підтала (це коли десерт не охолоджений). Десерт на любителя, залежить від індивідуальних вподобань. Мій чоловік відчув якийсь присмак.
Взагалі із набором продукції Dr.Oetker готувати було дуже швидко .
#naprobuua #DrOetker #naprobuua_DrOetker #naprobuua_відгуки #DrOetker_желфікс #DrOetker_збитий_десерт #DrOetker_желе_для_торта.
У відгука 1 коментар
Valenty

Пиріжки із яблучним варенням з желфікса.

Так як наша родина дуже полюбляє випічку, то я вирішила швиденько приготовити іще раз яблучне варення тільки на цей раз із желфікс 3:1 (відгук про варення з желфіксом 2:1 вже писала раніше), а із самого варення спекти пиріжки.
Саме варення робила по інструкції із зворотної сторони пачки желфікс 3:1, тільки яблук на цей раз було трохи більше - 3,250 кг і варила трохи довше приблизно 15 хвилин. Піни не було. Варення спочатку було рідкуватим, а доливаючи останні баночки,помітно стало густішим. Із 3,250 кг яблук вийшло 6 півлітрових баночок варення і повна тарілочка середнього розміру. За смаком дуже смачне та солодке, незважаючи що цукру не багато. Варення мало світло коричневий колір.
Коли в тарілочці варення повністю охололо,то замісила швиденько тісто (тісто не солодили) і зліпила пиріжки. Формувати пиріжки тяжко не було, так як варення густе і не розтікається . Та спекли на сковороді. Під час жарки саме варення не витікало із пиріжка на сковороду (робила не сильно під жарені). Пиріжки вийшли смачні і розлетілись дуже швидко.
Отже, із желфікс від Dr.Oetker варення робити швидко і смачно (смак яблука залишається) при цьому не потрібно витрачати час на стерилізацію банок, а із самого варення випічку робити одне задоволення.
Дякую naprobu.ua та Dr.Oetker за організацію такого тестування. Моя родина буде желфікс Dr.Oetker купувати та рекомендувати!
#naprobuua #DrOetker #naprobuua_DrOetker #naprobuua_відгуки #DrOetker_желфікс #DrOetker_збитий_десерт #DrOetker_желе_для_торта.
У відгука 0 коментарів
Valenty

Варення із желфіксом від Dr.Oetker просто супер! Швидко та смачно!

Іще раз щиро дякую сайту naprobu.ua та Dr.Oetker за організацію такого смачного тестування. Отримавши посилочку, не могла спочатку вирішити із чого першого приготувати варення, але пригода вирішила все за мене. Після сильного вітру обсипалося багато яблучок раннього сорту. І все вирішено, - першим буде варення з желфіксом із яблук.
Для приготування варення використовувала:
-Желфікс Dr.Oetker 2:1-3 пачечки;,
- Яблука -3 кг.;
-Цукор - 1,5 кг.
Правду кажучи, не засікала часу витраченого на приготування варення, але одне можу сказати точно на підготовку яблук та банок (без стерилізації) пішло більше часу, ніж на варіння самого варення. Саме варення робили згідно інструкції на зворотному боці пачок. Тільки змінила дві деталі - це яблука перекрутила на м'ясорубці і варила саме варення (вже із желфіксом та з цукром) не 3хв, а приблизно 10 хв. Знімаючи із вогню помітила, що по консистенції варення рідке. Але доливаючи останню баночку, консистенція ставала густішою. До вечора по консистенції варення стало дуже густим, як повидло або джем. І це мене дуже порадувало. Із 3 кг яблук в мене вийшло 6 півлітрових баночок + повна середня тарілочка. На смак теж дуже смачне і солодке. На колір варення вийшло набагато світліше від звичайного яблучного варення. Так швидко варення я іще не готувала.
Отже,варення із желфіксом готується швидко, густої консистенції, воно смачне і солодке! Рекомендую!

#naprobuua #DrOetker #naprobuua_DrOetker #naprobuua_відгуки #DrOetker_желфікс #DrOetker_збитий_десерт #DrOetker_желе_для_торта.
У відгука 0 коментарів
Valenty

Десерт із продукцією Dr.Oetker

В спекотну пору року хочеться чогось легкого та прохолодного і я вирішила, поки моє янголятко спить, приготувати десерт. Спочатку вишню, малину, смородину розклала в посуд і залила желе. Для приготування желе використала пакетик "Желе для торта" Dr.Oetker (безбарвне). Все робила по інструкції на упаковці тільки воду замінила на компот. Желе застигло дуже швидко і я тільки почекала щоб воно охололо. Збила 150 мл холодного молока з пакетиком "Збитий десерт". Молоко брала домашнє. В дійсності за 3 хв. вийшла пишна маса,яка гарно тримається та не осідає. На желе виклала збиті вершки і прикрасила ягодами. І десерт готовий! В мене вийшло 3 стаканчика як на фото і + маленька тарілочка. По смаку збиті вершки нагадують морозиво, яке трохи підтало. Як на мене тільки приготовлений збитий десерт смачніший ніж на слідуючи день із холодильника. Чоловіку не дуже сподобалися збиті вершки, він відчув якийсь присмак. Саме желе було дуже смачне.

#naprobuua #DrOetker #naprobuua_DrOetker #naprobuua _відгуки #DrOetker_желфікс #DrOetker_збитий_десерт #DrOetker_желе_для_торта
У відгука 0 коментарів
Valenty

Тістечко та желе із продукцією Dr.Oetker вийшло чудове!

Спочатку хочу щиро подякувати сайту naprobu.ua та представникам продукції Dr.Oetker за організацію такого чудового і смачного тестування. Протестувавши желе для торта, дійшла висновку, що в дійсності із продукцією Dr.Oetker готувати швидко! Так як в мене маленький синочок, який тільки навчився стояти і вчиться робити свої перші кроки, то багато часу на випікання різних смаколиків в мене немає. Але вся родина полюбляє солодощі. То я вирішила нашвидкоруч приготовити всім відомий тертий пиріг, а з верху залити його желе для торта від Dr.Oetker . Рецепт пирога дуже простий і швидко випікається, замість варення (тоді іще до тестування самого желфікс черга не дійшла) добавила яблука. Желе для торта в дійсності готується 2-3 хв. (все робила по інструкції тільки замінила воду на звичайний компот) іще гаряче желе залила на тертий пиріг. Трохи переживала, щоб мій пиріг не розлізся, але, о чудо, желе застигло за 5 хв. І вийшло дуже, дуже смачно! Не довго думаючи, зварила іще желе для тора і просто розлила у формочки. Вийшла теж смачно. І саме желе легко відстає від тарілки!

#naprobuua #DrOetker #naprobuua_DrOetker #naprobuua_відгуки #DrOetker_желфікс #DrOetker_збитий_десерт #DrOetker_желе_для_торта
У відгука 0 коментарів